Sjukling

Igår var en jobbig dag. På morgonen upptäckte jag en knöl på Thelmas mage som jag inte känt innan, ringde till Ejra djurklinik och fick en tid mitt på dagen.
 
Åkte dit och hade nojat sönder hela morgonen, som tur var träffades jag & Maria en sväng och gick med hundarna, då lugnade jag ner mig.
 
Väl på Ejra så visste de inte riktigt vad det var för knöl, så vi skulle avvakta en vecka för att sedan kolla hur den blivit. Oavsett vad det var för knöl så satt den helt ofarligt och om den är kvar nästa vecka så ska vi ta bort den då..
 
På kvällen skulle jag träffa några vänner och lämnade Thelma själv några timmar. Det tyckte hon var kul!
Fick upp soporna och öppnade den ihopknutna soppåsen för att sedan smälla  i sig ALLA rester från kycklingen jag & Maria åt häromdagen.
 
Tänkte att, vad fasen. Kyckling kan ju inte vara någon fara. Tjiii fick jag, ben är aldrig bra för hundar, förutom sådana man köper i djuraffär. Man skulle ge hunden sparris om de ätit kycklingben, för att de kan linda runt de vassa benen i tarmarna.. Jag hade ingen sparris hemma, mina föräldrar hade ingen sparris hemma och jag ringde några vänner som inte heller hade sparris hemma. Klockan var liksom ett på natten så jag kunde inte springa på konsum direkt..
 
Ringde till raggarstatoil för att se om de hade någon sparris- nej. Det hade dem inte. Då ringde jag jourveterinären på Djursjukhuset och vilken människa! Hon bad mig komma dit för de hade sparris så jag kunde ge henne.

Så vi åkte dit för att hämta sparris, Sara följde med TACK för det. Alltid skönt att vara flera när man är lite orolig. Jag hade tänkt att besöket skulle bli väldans dyrt eftersom det var jour, men jag hade fel. Fick inte betala en endaste krona utan fick handla ny sparris åt dem om jag ville ge dem något. Gietvis ska jag göra det.
 
Så vid halv tre inatt satt jag och tryckte i Thelma två burkar fyllda med sparris. Som tur var hade jag fått med mig färskfoder så jag kunde doppa sparrisen i det, då blev det en höjdare!
 
Ja ni, ibland alltså. Men vad gör man inte för de små liven. Idag är Thelma lite hängig och har säkert ont i magen. Hon har diarré och att vara ute är inte riktigt lika skoj som det brukar vara.
 
Inget foder på några dagar, utan nu är det ris och vit fisk som gäller, ska även handla lite mat från djursjukhuset.. Lilla snuttan, det är inte lätt att vara en konstant hungrig hund..
 
Nu hoppas vi att allt går vägen och att Thelma snart är frisk och kry igen.
 
 
Här ligger hon under filten och kollar på Cesar, handlade om en hund som skällde mycket. Intressant.


Såhär ser hon ut nu. Snarkar och har sig. Min lilla pluttsnutta, det är så jobbigt när de inte mår bra och inte kan berätta hur de känner. När du blir frisk ska du få mycket korv och BRA hundben!!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0