Bildbomb från dagen!

Hej!
 
Idag har jag för ovanlighetensskull varit ute och fotat med Linn. Tanken var att vi skulle fota det vackra väder som faktiskt var men eftersom vi var lite seg så hann den fina blåa himmelen täckas av moln. Så det blev fotografering på hundar!:D
 
Follow the leader, the ass.


Min låååångnosade underbara hund!


Mollebolle


The dog with the sneda nos


Ohyes I'm the best!


Nemen jasså, var det där bollen var? Vad gör man åt saken?


JO man snor den/tar tillbaka den. Tänka sig att jag har lärt min hund ALLT jag kan.:D


Snutthuvve


Härligt med snö!


Hoppar efter bollen. Även att jag skrev bloggen istället för bollen? Märks att jag bloggat flitigt idag!


Passar på att göra lite smygreklam för PENTAX


Moltasgrisen


Hopp


Man skulle ju kunna tro att Moltas blev så arg på Thelma för att hon fångade bollen så han vill mörda henne! Men riktgit så är det inte. Ser värre ut än vad det är men riktigt frän bild!:D


Kasta bollen, kasta bollen, kasta booolleeen!!!


Mitt rådjur till hund.

 
Om du bara visste vad du förgyller mina dagar. På fredag har du varit min i ett år. I ett helt år. Ett grått år på så många sätt och vis och ett år då jag verkligen gått igenom saker och ting som jag aldrig trodde att jag skulle behöva göra. Ett år då jag verkligen behövt en riktig vän som inte ställer dumma frågor, men som ändå bryr sig och som alltid får en på bättre humör. 
Världens bästa hund på alla sätt och vis. Kärlek, det är du det.
 
 

Nattfotografering

Hej!
 
För några dagar sedan var jag & älskling ute och fotade nattbilder tillsammans med Linn & Danne. Eller det var väl jag och Linn som stod för fotograferandet och killarna var med som sällskap åt varandra.:D Haha, närå riktigt så var det inte, vi åkte ut och hade det väldigt mysigt!
 
På dagen hade vi åkt ut och skulle hitta ett ställe att fota på. Vi valde Rödön efter mycket letande och det var första gången vi skulle fota star trails som det så fint heter. Stjärnspår heter det på svenska och det var så himla otroligt!! Man förstår inte hur mycket himlen hinner flytta på sig på bara några sekunder, det var så otroligt att se! Vi trodde ju att alla stjärnor var kvar på exakt samma ställe, men när man började bläddra igenom bilderna så såg man hur mycket de faktiskt flyttat sig.
 
Det var riktigt kul att fota och jag ser verkligen fram emot att göra det igen! Bara det kan bli stjärnklart någon kväll. Skönt att det går mot kallare tider för då är det ofta stjärnklart.:) 
 
Här är resultatet efter kvällen, Linn har också lagt upp bilder på hennes blogg så in och kika där också om ni vill se mera!:)
 
 
 






 
På bilden ovanför stod Linn stilla huuur länge som helst! CRED till dig Linn!:D
 
Älskar att fota nattbilder och leka med ljus och allt möjligt. Definitivt något som jag tänker göra mycket i vinter!

Puss
 

Polare!

Enzo är en av Thelmas många polare. Så söt!!!
 

Naturstigen på Frösön

Hej på er!
 
För ett X antal veckor sedan gick jag och älskling i naturstigen med våra fina grannar/vänner Linn & Daniel. Det var premiärturen för mig och efter de visat mig den har jag gått den flera gånger.

Jag hade med mig kameran, men som vanligt när jag fotar så visar jag ju aldrig bilderna? Haha, men här kommer då en summering av den mysiga dagen i bilder!
 
Vi begav oss från bilen mot naturstigen. 


Stannade till ett slag för att titta på utsikten över vackra Frösön och fjällena


Dragkamp är kul!


Men det är ännu roligare att få ha pinnen ifred!


Thelma tog ett eget initiativ och hoppade över en pinne. Daniel står i bakgrunden och känner avund. "Nu du Moltas ska vi visa vad VI kan"


"Kom igen Moltas, hoppa!! Gör som husse, HOPP"


Gick exakt lika bra som bilden visar..


Tadaaa, the flying bulldog!


Vi började vandringen i naturstigen.


Liftare.


Danne skulle vara KENTA inför Tobbe och fälla ett träd. C00lt


Skogsmulle!


Fin utsikt över vackra Frösön och Östersund.


Världen är så stor så stor, Danne, Danne liiiiiten. Mycket större än du tror, Danne, Danne liiiiten.


Snart framme!


Också kom vi fram till gropen som älgar ska passa sig för. Moltisar också.
 
Snipp snapp snut så var denna bildberättelse sluuuut! På kvällen åt vi god mat och mös framför tv:n. Mysigt värre!
 
Puss!

Kalla mig munsåret!

Hej på er!

Tänk att det är samma gamla visa varje gång jag går ut och det är kallt. Måste slicka mig om läpparna så de blir torra. Sedan börjar de flagna och då är jag där med tänderna och ska försöka hjälpa till.

Det resulterar alltid i att jag får en liten spricka här och var och sedan dricker/äter jag saker som kommer in i den där lilla sprickan också gör det oooont. Så sväller jag upp och ibland blir det typ en blåsa?

Första gången detta hände så var jag helt hundra på att det var herpes. Alla munsår är ju herpes, men ja. Hypokondriker som man ibland är gick man till hälsocentralen. För att kolla ett munsår? Ååååh herregud vilken tönt jag varit.

Men jag ville bara höra att läkaren skulle säga att det inte var herpes som blossat upp. Han sade ju som det var. Jag hade haft ett öppet sår som sedan blivit infekterat och svullet upp lite. Att jag skulle sluta slicka mig om munnen och om det var så att jag fick torra läppar så skulle jag inte dra bort skinnet.

Sitter man här ett X antal år senare och har inte blivit ett dugg bättre. Samma visa år efter år. Som en besatt.

Apotekets munsårsplåster, here I come!


Naglar & smink

Vaknade och var så himla trött och hängig. Gick ut med Thelma en sväng och kastade lite boll. När jag kom in bestämde jag mig för att jag skulle fixa till mig lite extra med ögonskugga och grejer, men bara naturligt.

Så man vaknar lite och slipper se så trött ut. Kära älskade förkylning som är i min kropp, bryt ut ordentligt eller ge dig av.

Målade även mina naglar... Hemska! Är ju en nagelbitare i perioder. Men bara jag målar dem så slutar jag bita. Men de ser ju så hemskt fult ut att ha korta målade naglar.

Man måste ju börja någonstans så det är bara att stå ut tills de vuxit ut.

Nu ska jag göra mig i ordning för att luncha på stan! Hörs senare!


Måndag

Hej på er!
 
Den här dagen har gått i trötthetens tecken. Har varit trött precis hela dagen och jag vet att det är för att jag har en förkylning i kroppen som aaaaaldrig tycks vilja bryta ut. Kanske för att jag inte tar det lugnt, men det har jag gjort idag.
 
Varit inne större delen av dagen och tänkt att jag ska göra saker framför datorn, men jag har inte orkat. Orken finns verkligen inte.
 
Har förlagt min telefon i lägeheten så Tobbe springer runt och letar efter den. Den lever det VET jag för den var nästan fulladdad förut idag, men jag hör den ingenstans.
Hade jag varit i mitt sinnesfullabruk, dvs att jag inte varit hur trött som helst, så hade jag börjat panikat runt och trott att jag tappat den ute och sett in i framtiden om hur hemskt det hade varit.
 
Men nej, jag orkar inte göra det nu. Istället ligger jag här i soffan och skriver på bloggen. Nu frågar älskling om han ska bära mig in till sängen, kanske ska ta chansen medans den finns!
 
Kanske hörs direkt från sängen folk. Också avslutar vi inlägget med något som jag verkligen AVSKYR. P flirt och O gubbar.
 
;), varför hatar jag dem? Jo för att de oftast används i sammanhang när man vill visa sig bättre/kaxigare än någon annan och också för att pika någon. Varför vill man göra så? Okej, det finns undantag men oftast när någon skriver en ";)" gubbe åt mig så vill jag bara göra en miljon åt dem och skriva att de ska ta sig i röven.
Sedan har jag vänner som jag vet gör det här utan att kanske tänka så. Men jag tror många tänker som mig när någon använder sig av en sådan gubbe, även om det är en sådan liten grej så är det någonting som jag kan störa sönder mig på. Men de finns bra sammanhang att använda dem i också, Tobbe tillexemple använder dessa gubbar flitigt, det är okej.
 
:P- Ser jag som "är du helt dum i huvudet eller?" typ att man inte hänger med.. "När går bussen?" "Haha, den går ju tio i det sade jag ju till dig igår..:P"
Dumförklaring. Gillar inte P-gubbarna. 
 
:O- Låt mig ge ett exempel. Jag har skrivit en status på facebook, kanske "Jag har läst en bok" också kommenterar någon "VA :O?". Då kan jag känna, men herreminjeeee du behöver väl inte bli så chockad över att jag läst en bok!!
 
Men samtidigt så är det bara smileys och som sagt så är det många som använder dem i ett rätt sammanhang, typ P gubbarna och dumförklarar sig själv istället för någon annan. Så ta det lugnt folk, jag kommer inte mordhota er om ni skulle råka göra någon av dessa smielys när vi cHaTtAr på facebooken!
 
Ville bara dela med mig. Sharing is caring.
 
Alternativa gubbar att använda:

:D, :) :') :( :'( xD :) :))))
 
Kom ihåg första gången jag fick en smiley på Zonline, tog så otrooooligt lång tid innan jag förstod vad det var för någonting. Kommer ihåg att jag undrade varför man använde de tecknena. Sen såg jag den, den lilla smileysen som var vänd på sned. Gulligt!
 
AAAEE om man skulle se om den här bärningen till sängen fortfarande är aktuell.
 
Hörs! Puss
 
 
 

Vår hund..

Thelma har nu en reflexväst men när det inte finns några lampor i närheten syns inte ens den.

Den här bilden tog jag nu när jag var ute på sista kvällspromenaden, den där lampan som lyser i mörkret där i mitten typ, det är vår hund!;)


Friday

Hej lovers!
 
Imorse skrev jag ett långt inlägg där jag bland annat hyllade våra fina grannar Linn & Danne, men eftersom jag fick annat att göra så publicerade jag aldrig det. Förlåt!! Lovar att skriva om det någon gång!
 
Ikväll har jag varit med Amanda och Adéle. Finns ingenting som är så skönt som att sitta å hänga med dem, bara vara. Sitta och umgås.
 
Idag intervjuades jag av en tidning, de ringde för att intervjua mig angående vårt projekt som vi gjort tillsammans. De frågade mig om jag tyckte att vi som grupp vuxit genom att göra detta och jag visste inte vad jag skulle svara.
 
Klart vi vuxit som individer och även tillsammans, fast ändå inte så mycket? När jag tänker på ordet perfektion så tänker jag alltid på oss fem. Vi som funnits där och stöttat varandra genom allt. Vi som gjorde denna resa för att hylla vår bästa vän Julia. Mitt allt.
 
De här människorna har funnits i mitt liv sedan jag var liten, de har alltid funnits. Så länge jag kan minnas, vad jag än gått igenom i livet, jobbigt som roligt så har de alltid funnits där och delat glädje och sorg med mig.
 
Skulle vilja avsluta detta inlägg med att skriva hur mycket jag älskar dem och hur mycket de betyder för mig, men jag kan inte förklara mig nog. Kan inte beskriva med ord vad de betyder för mig eller hur tacksam jag är för att de förstår mig. Står ut med mig. 
 
Underbara älskade Fantastic Five. Världens bästa♥
 

Säääämst

Hej på er!
 
Jag har verkligen varit sämst på att blogga... hehe. Nu ska jag försöka ta tag i det igen, nya friska tag! Men först, sova!
 
Puss

Torsdagkväll

Hej på er!

Nu är han äntligen hemma igen, min fina älskling. Thelma visste att det var han som kom i trappan för hon ställde sig vid dörren och pep lite. Snuttan!
 
Ikväll unnade vi oss att äta färdigmat, McDonald's blev det för Tobbe & jag tog en sallad från Konsum. Har varit sugen på sallad hela dagen!
 
Idag har varit en sådan bra dag på så många vis också. Allt har rullat på, det har gått snabbt, fått bra meddelanden och Tobbe kom hem tidigare än vad han brukar göra!
 
Nu ligger vi i soffan och kollar på PLUS, ett riktigt bra program. Det är ju fruktansvärt vad människor blir lurade ibland, tur att några av dem får hjälp!
 
Ha det fint, kanske skriver senare igen.
 
PUSS
 

Thelmas knöl..

Hej på er!

Just nu sitter jag på ejra djurklinik med Thelma. Skulle hit tidigare men bad om en senare tid vilken fanns, så det var ju tur! Vi har precis kommit ut från veterinären som undersökte thelmas öron, snart är allt borta och hon har alltså inte några kroniska besvär, vilket känns toppen!!

Jag hatar att ge henne kortison, men det är det enda som faktiskt hjälpt. Då är det värt det, nu är all svamp snart helt borta och Thelma är en hund som sällan kliar sig!!:D

Veterinären vi hade nu hade själv flat och hon rekommenderade oss att ta bort knölen som jag hittade på thelmas mage. Den är ju liten och har inte växt, men jag känner att det är lika bra.:) bättre att vara på den säkra sidan!!

Nu väntar vi på provresultaten från öronen för att se hur mycket svamp det är kvar. Sedan ska vi hem och vänta älskling som snart kommer hem!! Äääääntligeeen!!!!


En väldigt bra dag!

Hej på er!
 
Idag har jag haft en väldigt bra dag på många sätt och vis. Eller den har varit rätt så seg också, men ändå bra. Bra för att jag verkligen känner att poletten börjar trilla ner nu, den har suttit djävulskt hårt vill jag tala om.
 
Besked om jobb! Även om det är ett tag kvar så är det ändå ett besked om jobb, jag kommer snart få jobba och jag ser verkligen fram emot det så himla mycket! Känns som om det var evigheter sedan, även fast det inte var det. Inget jobb har varit så tidskrävande och ansträngande som Juliaresan. Fortfarande det absolut bästa jag gjort och gör, även om det inte är en rolig anledning till varför.
 
Ikväll har jag varit med Maria och Jenny. Väldigt trevligt och VÄLDIGT länge sedan. Blir alltid att vi säger "nu ska det inte dröja lika länge tills nästa gång" men det dröjer typ ännu längre då. Idag sade ingen av oss det, så nu tror jag att det blir tvärtom!
Borde planera in en till mysis, det är ju så mysigt att bara sitta och slappa i soffan med vänner. Vänner är en sådan fin gåva i livet. Jag har fina vänner, världens finaste om jag får säga det själv.
 
I morgon kommer vara en lika bra dag, för då kommer min älskade älskling ÄNTLIGEN hem. Ååh, känner mig som en kärlekstönt när jag sitter här på kvällarna. Men jag är en kärlekstönt, sedan jag träffade Tobbe är jag helt besatt i kärlek, oavsett vilka det än handlar om. Just lyckan, lyckan av att vara två.
 
Gjorde iordning en rolig sak idag också till ett bröllop som ska vara. Satt och blev tårögd för mig själv, såg in i framtiden då det är jag som står där med Tobbe. Det kommer vara så, det ska vara så. Oj vad jag kommer att gråta inför mitt bröllop, genom typ allt? Möhippan och allting. Nu hoppas jag att jag får en möhippa, vore lite stelt annars... hehe... Nej men ärligt. Jag kommer vara så löjligt tacksam, när människor gör någonting för en. Det är typ det finaste man kan få.
 
Säger tjejen som gjort studentplakat till Stina och Amanda och kommer göra fetaste till Adéle, men fick man något själv? SVAR NEJ. Närå, men det är lugnt hörrni. Jag vet att ni inte fungerar utan hjärnan. The brain, so to speak.
 
Därför måste ni ge allt när jag gifter mig. Dyra presenter ska jag ha också, för att väga upp det förflutna!;)
 
Nej men skämt å sido (INTE SKÄMT Å SIDO F5!!!!!!!!!) man får ta mig med en nypa salt.
 
Nu funderar jag på att krypa till kojs, kolla på något avsnitt av Mia och Klara. Jag är helt besatt av Mia Skäringer, ÄLSKAR kvinnan. Hon är en sådan person som blir min förebild på nolltid. En strong indipendent woman, sådana ser jag upp till. Rolig är hon också.
 
Går mot mörkare tider nu vilket alltid brukar göra mig lite deprimerad, men jag har planer för framtiden och det känns så bra. Det här är rätt. Jag har väntat så länge på detta och gått igenom så mycket som jag aldrig i mitt liv ens trott att jag skulle behöva gå igenom. 
 
Säger som de gör i Keno reklamen, det är min tur nu.
 
Love you♥

Tisdag

Hej på er!
 
Idag snöar det i Östersund, det är så många som klagar på det och jag är väl inte heller sådär jätteglad över det. Inte för att jag inte tycker om vintern, men för att det är så förbannat blött å slaskigt ute och om det fryser på så kommer det bli halka. Då går man som en anka!
 
Haha, nej men skämt å sido. Kan bli så förbannad över alla som låter vädret påverka dem. Det här är ett riktigt krypa ner i soffan väder, det känner jag också. Men det blir ju vad man gör det till!
 
Jag var ute en bra tur med min hund och var helt dygnsur när jag kom hem, men man torkar ju snabbt! Haha.
 
Nu sitter jag framför datorn och ska snart in till stan för att ordna några ärenden. Om två dagar kommer äääääntligen min älskling hem. Den här gången har varit så otroligt jobbig och dryg. Väldigt dryg.
 
Igår var jag med Amanda & Adéle. Äntligen!!! Känslan av att vara med dem går inte att besrkiva. Jag hade så mycket att berätta för dem också planerade vi lite inför Juliaresan. Stina, Amanda, Adéle & Julia. Mina absolut finaste!
 
Nu måste jag göra mig i ordning. Ska försöka ragga någon som kan skjutsa mig tur & retur till stan en snabbis, vill inte hålla på köra min bil så mycket nu när vi inte har vinterdäck.. och de däcken som är på nu är helt slut, spinner ju för minsta lilla. Och jag är inte den som är den, men känns ju väldigt onödigt om det skulle hända något.
 
Hörs senare!
 
PUSS

Det här med tatueringar..

Hej på er!
 
Sitter här och har precis varit ner i tvättstugan, har sådan tur att mina grannar aldrig tvättar, så den är alltid ledig! Eller iaf nästan alltid ledig.:)
 
Idag har jag bara tagit det lugnt, kände mig lite risig igår. Har hänt en massa saker inatt också, det var verkligen någon här. Vet inte vem, men någon var det. Någon som ville ha min uppmärksamhet, men iaf lyckades fånga Thelmas. Det var en liten skräckblandad förtjusning kan man säga, jag infann mig i något slags lugn samtidigt som jag höll på att skita på mig. Brukar aldrig bli rädd när det händer saker annars, men igår hände det verkligen saker hela dagen.. Får ta det i ett senare inlägg.
 
Nu tänkte jag skriva om det här med tatueringar. Jag har ju som blivit lite smått beroende, hehe.. Gjorde min första tatuering tillsammans med Tobbe, med ett band både till han, Bella & Julia.
 
Kommer ihåg det som igår när jag satt på sjukhuset här i stan, det var jag Julia & Adéle som var där. Jag fick för mig att jag ville göra en tatuering och såg allt så fint framför mig, hur den skulle se ut, vad det skulle stå- allt. Ringde runt till alla (typ två) tatueringsstudios i stan men ingen hade tid förrän typ ett halvår framåt. Så länge kunde jag inte vänta! Ringde till Sundsvall och kollade med dem, fick en tid på en onsdag, den 16:e februari 2011. Jag och Tobbe hade inte ens varit tillsammans ett år, men det kändes så rätt! 
Tobbe tyckte att det var finare och mer personligare än att förlova mig. När vi förlovar oss så ska vi gifta oss inom ett år. När vi förlovar oss ska det var på riktigt, helt enkelt.
 
Planerade med Julia och Adéle. Sa till Julia att tatueringen skulle vara för henne också, ville att hon skulle göra ett hjärta som jag skulle ha i det. Hon tyckte det var för mycket press, så vi bestämde oss för att välja typsnittet till den tillsammans. För att tatueringen skulle ha flera betydelser för mig, mot människor som jag håller kär. Ifall det skulle ta slut så ville jag inte stå där som en tönt med en tatuering som stod för en människa jag inte längre skulle vara med.
 
Typ sådana som tatuerar in folks namn.. Eller ja, bryr mig inte så hårt om sådant egentligen. Vet att jag aldrig skulle göra det om jag säger så.
 
Nästa tatuering var också självklar, never give up. Behöver inte gå in så djupt på den, väldigt nöjd och den sitter så fint. Så bra, helnöjd med den också.
 
Nu smider jag på en tredje. Jag är ingen sådan som bara tatuerar mig, det måste finnas något bakom och aldrig något stort, jag tycker personligen inte om större tatueringar på mig. Hade en period då jag skulle vilja göra en sleeve för jag tycker det är SVINSNYGGT på personer som verkligen passar i det. Jag skulle inte passa i det, tror inte jag skulle trivas i det alls. Jag vill hellre ha små, diskreta, som betyder något för mig. Tobbe däremot, han får gärna skaffa sig en sleeve, snyyyyggt.
 
Jag skulle nog aldrig kunna göra en för stor tatuering som skulle synas sådär jätteväl. Men jag vet att jag vill ha en till som ska symbolisera lite saker i mitt liv. Har nu hittat en perfekt låt som jag ska ta text ifrån plus att jag har bestämt motivet. Tror även att jag bestämt plats. Men den här tatueringen får vänta, för den här ska vara perfekt innan någon sätter nålen i mig. Men det känns bra att jag är på gång!
 
Love!
 
 

Som en blixt från klarblå himmel

Hej på er.
 
Här sitter jag i soffan, skönsoffan min! Saknar Tobbe så jag håller på gå av, men snart slutar han. En timma kvar, så då får vi iaf prata i telefon. Ibland är det så jobbigt när han inte är hemma, men det går ju. Allt går bara man vill!!
 
Hur som haver, förut idag så fick jag hur ont som helst i halsen. Förstår inte riktigt vart det kommer från. Eller, haha, alla jag känner är typ sjuk eller hängig, men det var så otroligt länge sedan jag var förkyld. Kan nästan inte minnas sist? Då jag var sådär riktigt förkyld.
 
Drack lite vatten och tog det lugnt och då gick det över. Sedan gick jag ut med Thelma & åt lite mat och nu kom det igen. Ont och känner mig konstig i kroppen, jag har verkligen INTE tid att bli förkyld just nu. 
 
Ska städa lite försiktigt nu. Hade tänkt att göra annat ikväll, men får väl bli hemma och kurera mig lite.. Ska inte klaga, det hade kunnat varit värre!!
 
PUSS

Naturstigen

Hej på er!!

Idag är fjärde dagen i rad som jag är ute och går i naturstigen. Känns så skönt att vara där och spatsera och ännu skönare att se sin hund springa av sig en massa energi så man kan göra annat med gott samvete.

Nu blir det arbetsförmedlingen för att prata om min framtid. Känns spännande!

Hörs senare, puss!


Måndag

Hej på er!
 
Igår åkte min älskling iväg för jobb & blir borta i två veckor.. Känns väldigt tråkigt, vilket det alltid gör när han åker. Förstår inte riktigt när jag ska lära mig? Har ju ändå haft distans med Tobbe större delen av vårt förhållande, så det känns som om det skulle bli lättare någongång. Men icke. Vill vara med honom jämt, men på ett sätt kan jag ändå se att det är bra. Tror det är därför vi fortfarande är som nykära och vill vara med varandra jämt. Det är ingen myt att det är bra att sakna varandra.
 
Annars då? Jorå, idag har jag sökt jobb och det var väldans positivt. Håller tummen!! Sedan har jag även varit med i radio, blev intervjuad angående Juliaresan och vad som händer där nu. Väldigt skoj.
Är glad att jag föddes med talangen att kunna prata!;)
 
Har även vart ute i skogen och gått med Thelma, älskar att vara i skogen och förstår inte varför jag inte är där oftare. Men jag har bestämt mig nu för att jag ska börja promenera mera, även fast jag gör det mycket så ska jag göra det mer. Ute i skogen och på ställen som är med avslappnade eller vad man ska säga.. Känns som om min stressade själ behöver det för att få ro.
 
Efter Tobbes två veckor borta så blir han hemma fram till jul! Känns skönt att få ha honom på hemmaplan ett tag, det är väl nackdelen med hans jobb, att han jobbar borta så mycket. Men jag står ut. Två veckor och sedan är han hemma, så man får se det.:)
 
Kärlekstönten I know. Men så är det!
 
Nu ska jag vandra bort till mina kusiner och kolla på lite bilder. Hörs senare, uppdaterar från dagens promenad då.:) Är ju så dålig på att blogga från mobilen!! Skärpning!
 
PUSS
 

Söndag.

Hej på er!
 
Började denna dagen med att gå runt berget med min kära hund. Vaknade rätt så tidigt och tog tag i det sista av tvätten och sedan begav vi oss ut. 7 kilometer är det på och jag kände att jag behövde gå en sväng, helt själv, för att ventilera lite.
 
När jag kom hem var det dags för frukost och nu har vi precis gjort oss klara för en tur upp till Lillänge. Älskling ska handla nytt underställ och jag ska väl följa med som sällskap.;) Kanske köper vi ett ben till Thelma, who knows?
 
Hörs senare lovers!
 
PUSS

Frissan

Ja, egentligen är det ju jag som är i behov av att gå till frisören, men jag prioriteras inte just nu.
 
Just nu prioriteras Thelma som ska på utställning nästa vecka. Idag ska vi få besök av Lotta, en kvinna som KAN det här med hur en flat ska klippas. Känns spännande och vi ser fram emot det..
 
Eller, jag ser iaf fram emot det. Thelma verkar vara rätt likgiltig.
 
 
Vem vet, kanske får hon en hårförlängning?;) Snygg kille i bakgrunden också. Thelma älskar vår nya matta, det gör vi också!
 
OH MY GOD IT'S SO FLUFFY!!!
 
Ska ta en före och efter bild på Thelma men först ska vi ut en snabbis. Hörs senare!!

Mot stugan

Hej på er!
 
Mina vidriga käkbesvär har återigen påmint sig. Sist var ungefär ett år sedan vid den här tiden, fast då skulle jag köra hem från Öland. Vilken plåga det var, varje litet gupp varje liten sten man körde på typ, ALLT kändes och det gjorde så fruktansvärt ont. Har så ont stundvis så jag måste lägga mig ner, lägga huvudet mot kudden och sedan dregla, haha det är faktiskt det enda som hjälper!
 
Vidrigt är det. Ska införskaffa mig en bettskena för tydligen så ska det vara en av få saker som hjälper. Pratade med min tandläkare igår för först trodde jag att det var en tand jag hade problem med, det var det inte. Det är för att jag gnisslar och pressar tänder på natten (beror på stress, denna väntan på jobb) och den tanden jag har ont i har jag en lagning i som går ganska långt upp. När jag gnissar/pressar tänder så trycker jag upp lagningen mot en nerv som gör så att jag får ännu ondare i käken.. 
 
Det är sådan skillnad på höger och vänster sida av mina käkar, högra sidan är så fruktansvärt överbelastad, är svullen och hemsk. Men det går över, det är väl så man får se det..
 
Nu ska jag till stugan för att hämta lite grejer, vad får ni se senare..:)
 
Hörs sen!
 
Kom på en sak... Har ju naproxen som är receptbelagt sedan sist jag hade dessa problem.. Kanske ska knapra någon sådan och se om det blir bättre. WILL DO!
 
Puss!
 
Mina bajskorvar!!

Mysigt!

Vårt vardagsrum har äntligen blivit sådär mysigt som jag vill ha det. Visst, än är det saker att ordna men soffan är på plats och idag fick vi även dit vår nya matta & soffbord. Så mysigt!! Här kommer vi sitta många höst och vinterkvällar mina vänner.:)

Mer om invigningen i morgon!:D


Soffan!

Idag kom ÄNTLIGEN vår nya soffa. Som vi har väntat och längtat. Två veckor skulle det ta, fyra olika personer sade det till oss under samma vecka.
Jag åkte dit den veckan soffan skulle ha kommit men närå. Den skulle inte alls komma då, två veckor skulle det inte ta utan det skulle dröja 6 veckor till. Sjung halleluja och prisa Gud!

Var så upprörd. En väldigt upprörd konsument. Hur kan två veckor bli så många veckor extra? Hur kan fyra personer säga en och samma sak och sedan verkar alla veta att det aldrig var så. Missnöjd är bara förnamnet.

Jag har blivit trevligt bemött och kan inte klaga på att de inte är trevliga, men seeeerviceminded?? Hallå? Kompensation. Man gör faktiskt sina kunder nöjda om de inte är det, visst inte alla för det finns alltid folk som klagar över något, men när man sagt en sak och det blir en annan.. Nämner man inte ens att man kan fixa en bättre deal då?

Hur som haver. Soffan är skön och vi är nöjda att den äntligen kommit. Bättre sent än aldrig. Fick dessutom låna hem två mattor som vi ska testa och känna om det är något för oss. Den kunde vi få ett bättre pris på, det ska då vara ett väldans mycket bättre pris på den, med tanke på allt som hänt.

En av mina vänner har börjat jobba där så jag hoppas att hon styr upp stället när det gäller servicen. Hon kan sånt.

Tänker inte hänga ut företaget allt för mycket och nämna namn å dylikt. Men det kan ni ge er på att jag gör om vi inte får mattan väldans prissänkt.

Bilder kommer i morgon!! Får dåligt samvete när jag skriver sånthär, brukar sällan bli missnöjd och har alltid överseende. Men inte när 1 av 10 kommentarer på rejta predikar om hur dåligt företaget är och att det här med leveranser inte är deras grej.

Hörs i morgon! Puss


RSS 2.0