Outfit

 
Det här bar jag för cirka en vecka sedan. Då visste jag inte att det skulle bli sista gången för i år som man kunde vara barbent. Ni ser ju, jag har då verkligen solat i Blekinge hela sommaren!







Vart jag än går



Nu bär det iväg med min älskling och en vän! Ikväll ska jag äntligen käka middag hos min andra familj Björch, det är alltid lika gott. Lääängtar!!
 
Min app fungerar äntligen också, så idag blir det även inlägg från mobilen, ÄNTLIGEN! Så slipper man lägga över alla bilder till datorn direkt. Ska fixa lite outfit bilder sen också, alltid lika kul! Det är kul att ha mycket bilder på bloggen, det är sådant lyft.
 
Hörs sen! Puss

Fredag

Hej på er!
 
Igår kunde jag inte komma in på bloggen på hela kvällen, det känns ju lite småtråkigt när man så gärna vill blogga, haha.:)
 
Har kommit in i en period då jag vill blogga hela tiden, ska kolla om min app fungerar nu när jag blivit flyttad till det nya systemet.:)
 
Hörs senare!
 
Puss
'
Innan en tjejkväll som vi hade förra veckan

fotografering!

Nu ska jag iväg och fota en bekants barn. Ska bli riktigt roligt för han är så liten och så himla, himla söt!

 

Har längtat efter att få vara lite kreativ med kameran, har sett fram emot den här fotograferingen hela veckan!

 

Hörs senare så får ni se lite resultat & så.:)

 

tycker att vår nya soffa borde komma snart!!



Fashion

Igår invigde jag mina nya leggings som jag köpte på en marknad på Öland. Riktigt snygga måste jag säga. Sedan gick jag runt i mina snygga boots.
Jag har fått sådant sug på skor, så när jag får jobb och pengar så ska jag unna mig en massa snygga skor!!

life is not always beautiful.

When they know they're your heart

And you know you were their armour

And you will destroy anyone who would try to harm her

But what happens when karma, turns right around and bites you?

 

-Eminem



Run Bea, run!

Nu drar jag och hunden ut och springer en runda. Hörs sen! Puss

Det här med att plocka bär..

Hej på er!

 

Ja gårdagens bärplockande gick ju sådär.. Vi hittade ingen myr och därför inte heller några hjortron, blåbär & lingon däremot fanns det gott om. Ska åka upp till min stuga någon dag och se om vi hittar några där istället och samtidigt plocka lite blåbär. Är ju så smidigt att ha hemma så man kan baka pajer eller göra goda smoothies, billigt och bra!;)

 

Så, förhoppningsvis så blir det bärplockning till veckan!:)

 

Puss



Ärenden på stan

Hej på er!

 

Om en stund ska jag på stan för att uträtta lite ärenden. Sedan ska jag fika med en kompis som jag inte träffat på länge, vi kommer ha mycket att surra om och det ser jag fram emot.

 

Nu måste jag göra mig i ordning, men jag slänger upp ett inlägg innan jag går. Min app fungerar fortfarande inte, riktigt enerverande!!

 

Hörs sen, puss!



At this moment

Bullbak! Det var ganska länge sedan jag bakade bullar, en period bakade jag bullar hela tiden.

Men det är ju så mysigt, när man får gäster så har man alltid någonting att ta fram och bjuda på.

 

Jag bakar dubbelsats så min älskling kan ta med sig till jobbet och bjuda alla arbetskollegor.

 

När man inte har jobb får man sysselsätta sig. Nu funderar jag på vad vi ska äta till middag, lasagne kanske? Alltid lika gott... Ja, lasagne får det bli!

 

Måste rusa till affären nu, hörs senare!

 

Puss


Bärplockning

Hej på er!

 

Nu ska jag iväg med en kompis och plocka lite bär. Vi hoppas på att hitta lite hjortron! Jag äter varken hjortron eller hjortronsylt, men det kan ju vara roligt att ge bort till föräldrarna eller släkten.

 

Ska först gå på Statoil med Thelma och hämta lite paket som vi fått. Eller ja, som min syster fått rättare sagt!

 

Hörs senare under dagen, har ju gjort om designen också och gillar den faktiskt skarpt! Äntligen!!

 

Ha en bra dag, puss!



Nu kör vi!!

Hej på er!

 

Jag har sådant sug på allt i livet nu. Jag vill först och främst ha ett jobb!! Har sökt några nu på morgonen och även de andra dagarna i veckan.

 

Nu känner jag verkligen att jag öppnat dörrar för mig själv. Juliaresan är stort och jag är projektledare. Jag är projektledare för Juliaresan, förstår det inte ens själv.

 

Som jag slitit för det projektet. Jag har verkligen fått se sidor av mig själv som jag inte ens visste att jag hade. Det är inte förrän man är i jobbet som man inser hur mycket det är som ska göras. Från noll till hundra, utan att glömma något.

 

Jag kan verkligen det där med planering och att ha många bollar i luften, otroligt många bollar i luften. Ibland måste man få ge sig själv lite cred och känna att man är nöjd med det man åstadkommit.

 

Och det är jag. Allt för Julia. Jag har slitit som en häst, levt på knäckebröd och vatten vissa månader känns det som. Men jag har sagt det förr och jag säger det igen, pengar är det minsta som betyder något.

 

Jag lever hellre fattig och har underbara människor runtomkring mig än att vara rik och ensamen. Eller rik och bara ha falska människor runtomkring sig.

 

Självklart ska jag sträva efter att få allt, rik, underbara vänner och kanske några falska vänner. Det är ju alltid bra att ha människor som snackar lite strunt om en också..;)

 

Jag ska börja träna, hitta mig ett fint jobb och spara ihop pengar så jag kan resa, sedan ska jag börja plugga och jobba på sidan om och sedan ska jag bosätta mig på något vacker ställe och skaffa barn med min älskling.

 

Det krävs så lite för att göra en människa lycklig. Jag är lycklig och jag kan nå dit jag vill nå. Jag kan få det jag vill få, allt materiellt och andra saker löser sig alltid för alla.

 

Men det finns en sak som jag kommer önska mig tills den dagen vi möts igen. Och det är dig. Jag vill ha tillbaka dig hos mig, jag vill att någon ska lyssna och störa sig lika mycket som mig på saker som vi alltid störde oss på.

Det vet jag att du gör. Men jag önskar att du gjorde det här hos mig.

 

Allt jag gör ska jag göra för dig. Då lägger jag ner hela mitt hjärta och själ i arbetena. Med dig och för dig ska jag lyckas med det jag vill bli.

 

Fotografering står högt på min "älska att göra". Faktiskt högst upp i mina intressen. Finns ingenting som jag slappnar av så mycket av som att fotografera. Vill börja jobba som fotograf och sedan starta eget. Har så mycket idéer!!

 

Det här inlägget följer då ingen röd tråd, men det gör ingenting. Så taggad som jag är nu var det länge sedan jag var, den känslan har varit borta. Nu är den tillbaka och då kör vi!!



The girl with the never give up tattoo

Hej på er.

 

Jag är så grymt sugen på att tatuera mig igen. Vet exakt vart jag vill ha den, frågan är bara vad jag vill ha där. Haha. Har lite planer men vill ändå inte göra något förhastat.

 

En sak som vi i Fantastic Five planerat är att vi skall göra en tatuering för oss. Det är väl den enda tatueringen jag aldrig kommer att ångra, det vet jag redan nu. So far är jag nöjd med alla mina två tatueringar.:)

 

 

Nu befinner jag mig hos min andra familj Björch och vi ska precis till att äta. Min moster Gitta har gjort Schnitzel, finns ingen som gör så goda schnitzlar som hon! MMmmmMM.

 

Hörs senare!

 

Puss

 

 



Lycka!

Affärerna idag gick finfint och det vi skulle iväg och handla var...


Känns så bra! Äntligen kan alla vänner komma hem till oss utan att någon behöver lägga sig i Thelmas bädd för att den andra soffan är för trång. 3.30 meter bred och SÅ skön. Soffjakten har pågått i över ett år, och här är den- den perfekta soffan för vårt hem.

 

Very glad! Tack Mamma och Pappa!


Soffan kommer till vårt hem om cirka två veckor. Finnemang!


Hoppas!!

Hej på er!

 

Vi klev upp tidigt idag och har städat alla rum snart. Alla rum i vår lilla tvåa!:D Haha, nej men vi har verkligen gjort allt! Kliniskt rent skall det bli innan alla nya saker ska upp. De enda rummen som inte är städade ännu är vardagsrummet och badrummet- det ska vi ta när vi kommer hem.

 

Nu ska vi iväg till en affär här i stan som vi var in i igår. Vi gick in för att kolla på nattduksbord och kom ut med en annan möbel i tankarna. Den behövs verkligen och det var superbra pris på den, plus att jag skulle få lite i rabatt som det lät! Så vi ska åka dit och deala lite med dem, hoppas hoppas hoppas!

 

Slänger in en bild här senare, när jag vet hur det går.

 

Hörs senare, puss!

 

Bild från igår.



Bärhjälpen

Var som sagt och handlade idag i en liten inredningsbutik bara en gata ovanför oss.

 

Handlade små söta änglar som kommer pryda vårt hem, ska visa dem också vid ett senare tillfälle.

 

Märks att jag har en äkta retriever. Vill bära allt jämt, denna gång min påse. Skönt med personlig bärhjälp!


Lilla korven!

Vad är det bästa du vet?

-Älskling, vad är det bästa du vet?
-Julia
-Vet du vad det bästa jag vet är? Jag har till och med skrivit ner det så att du verkligen ska förstå det



Min underbara älskling!!

And the reason is you.

"För när jag inte finns kommer hon att vara med dig."

Thelma är så mycket mer än bara en hund.
My partner in crime.

Saknar!

Saknar min fina familj lite extra mycket nu ikväll. Var inte mer än en vecka sedan jag åkte från Öland och det känns som om jag varit hemma en månad. Har inte träffat någon av mina vänner här hemma ännu, har bara tvättat och tvättat och varit ute med Thelma.. Har ju även hunnit med en del shopping, hehe.. Det får vi inte glömma! Bara massa nödvändigt till hemmet. Har blivit med en ny hallmöbel också, visar som sagt allt jag köpt vid ett senare tillfälle:)

 

Någon som jag saknar mycket är min kära syster. Är så glad att just Bella blev min syster. Att just jag var den där lilla spermien som kämpade för mitt liv för att nå ägget. Bara för att komma ut till verkligheten och inse att jag fick världens bästa syster. Faktiskt två. Bella & Julia, de två jag älskar mest av allt på denna jord! Och mamma & pappa. & Gitta & Påffe. & Tobbe och Adam. och älsklingsTobbe. ALLA I MIN FAMILJ!!

 

På bilden här nedan skådar ni världens bästa syster som kommer vara med mig genom allt i livet!

klumpklump. Där får du mitt kärleksbudkap till dig! Haha, älskar dig Bella!!

I väntan på mitt hjärta..

Hej på er!

 

Nu har Tobbe kommit hem och ska duscha och vila sig lite. Jag sitter och kollar igenom lite bilder från vår Juliaresa. Det är inte bara cykelbilder utan även bilder när vi träffar Drottningen och mysbilder från alla våra fina kvällar ihop. Semester måste vara bland det bästa som finns!

 

Här kommer lite bilder från när vi var i Sunne. Vi bodde på ett Bed & Breakfast som hette Prostgården. Så otroligt mysigt ställe och det fanns möjlighet att paddla kanot! Väldigt nära till vattnet och så himla fin natur. Stor brygga alldeles nedanför huset där jag satt och filosoferade för mig själv en morgon när jag rastade Thelma.

 

Otroligt fin plats helt enkelt, men finast av allt var ändå människorna som drev det. Underbart!

 

Bilder från vår GoPro kamera


Sunnes otroligt fina kyrka
Lilla Thelma var självklart med på turen!
Jag & älskling ute på sjön
Snuttan!
Vad jag älskar dig!♥

En dag i fyndarens tecken!

Hej på er!

 

Som rubriken lyder så hoppas jag att detta blir en dag i fyndarens tecken! Jag ska nämligen iväg med min älskling på loppis och kolla om vi hittar två nattduksbord. Jag har suttit på blocket och kom över två söta sängbord för det fina priset: 100 kronor!

 

Det är ju så himla enkelt att måla om äldre möbler så de blir fräscha igen. Det är precis vad den här lägenheten håller på att bli, fräschare.

Vi har handlat så mycket under vår semester på Öland, förstår inte riktigt hur det gått till? När vi packade upp påsarna här hemma så var det mycket saker som jag dessutom glömt bort att jag handlat. Tokiigt.

 

När vi var i Sunne så kom jag över en så himla söt butik! Där fyndade jag tre saker, ska visa allt som vi köpt vid ett senare tillfälle, när allt börjar komma på plats.

Måste ju städa allt så det är fräscht innan man sätter upp allt det nya!:)

 

Nej, nu ska jag ut och gå med min fina Thelmis och vänta på att Tobbe kommer hem från jobbet. Börjar få lite Tobbe abstinens, tur att han bara jobbade halvdag idag.:)

 

Jag och Thelma ska gå till den söta inredningsbutiken ovanför oss, Otto & Emma. Där säljer de också massa fina lantliga saker, ska försöka komma över ett par söta änglar som jag sett där för endast 10 kronor styck. Fyndare som jag är;)!

 

Stirrarn! Ha en bra dag allihopa, ska försöka blogga något mera under dagen om bajsappen väljer att samarbeta någon gång!


Min nya blogg!

Hej på er!

Som ni ser har jag startat en ny blogg, det känns riktigt bra!
Precis vad jag behöver för att hitta inspirationen att blogga igen. Synd bara att blogg.se appen strular och att jag inte tar mig in där.. Men vad gör det om 100 år när allting kommer kring?
Hörs senare, nu ska jag & älskling dra och käka!
Puss

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0