Not right

Känner mig konstig på känslor. Konstig mening? Vet inte. Allt känns konstigt, känns som om man gör fel. Så gör man inte.

Talar i gåtor men känns ändå skönt att skriva av sig. Idag är en jobbig dag på många sätt. 7 månader sedan min Julia somnade in.

7 månader som känns som 127183737282 år och ibland sekunder, dagar. Konstigt. Och som pricken över i:et så kom barncancerfondens reklam. Då brast det!

Nu ska jag & Tobbe & Thelma till Linn och Danne. De får oss alltid på så bra humör!!

Du & jag.


Apple

Haha åååh tänk denna hysteri som skapas så fort iPhone släpper en ny produkt eller så fort man införskaffat sig en ny iPhone. Människor som jag knappt känner hör av sig på Facebook och har redan ställt sig i någon slags försvarsposition för att hävda att deras telefon är bättre än iPhone 5. Att iPhone kopierat en massa och att de efterliknar...

Låt mig bara säga. Först kom iPhone, sen smartphone.

Jag låter folk använda vilken telefon de vill, min vän Linn tillexempel gick från en iPhone 4 till en samsung. Jag är vän med henne fortfarande!!
Förstår liksom inte varför denna hysteri ska uppkomma varje gång de släpper en ny telefon eller varje gång de lanserar en ny produkt.

Ibland blir jag rädd för att Apple har sådan otroligt makt över människor. Flera miljoner människor som arbetar som försäljare åt dem gratis, jag är en av dem.
Men jag är så fruktansvärt nöjd med mina produkter från Apple både datorer och telefon. Allt!!! Klart man vill att sina vänner ska handla något man är nöjd över.

Over and out.

/applefantasten


Mitt i natten

Hej på er!

Jag är fortfarande uppe och är hos mina kusiner. Snart ska vi gå hem och lägga oss, börjar bli riktigt trött.

Är så skönt att Tobbe är hemma!!

Hörs mer senare idag!:)

Är så förbannad nöjd med min iPhone 5 som släpptes idag!:D förundras lika mycket varje gång Apple släpper nya saker❤


Word.

The best way to predict your future is to create it.


Sjukling

Igår var en jobbig dag. På morgonen upptäckte jag en knöl på Thelmas mage som jag inte känt innan, ringde till Ejra djurklinik och fick en tid mitt på dagen.
 
Åkte dit och hade nojat sönder hela morgonen, som tur var träffades jag & Maria en sväng och gick med hundarna, då lugnade jag ner mig.
 
Väl på Ejra så visste de inte riktigt vad det var för knöl, så vi skulle avvakta en vecka för att sedan kolla hur den blivit. Oavsett vad det var för knöl så satt den helt ofarligt och om den är kvar nästa vecka så ska vi ta bort den då..
 
På kvällen skulle jag träffa några vänner och lämnade Thelma själv några timmar. Det tyckte hon var kul!
Fick upp soporna och öppnade den ihopknutna soppåsen för att sedan smälla  i sig ALLA rester från kycklingen jag & Maria åt häromdagen.
 
Tänkte att, vad fasen. Kyckling kan ju inte vara någon fara. Tjiii fick jag, ben är aldrig bra för hundar, förutom sådana man köper i djuraffär. Man skulle ge hunden sparris om de ätit kycklingben, för att de kan linda runt de vassa benen i tarmarna.. Jag hade ingen sparris hemma, mina föräldrar hade ingen sparris hemma och jag ringde några vänner som inte heller hade sparris hemma. Klockan var liksom ett på natten så jag kunde inte springa på konsum direkt..
 
Ringde till raggarstatoil för att se om de hade någon sparris- nej. Det hade dem inte. Då ringde jag jourveterinären på Djursjukhuset och vilken människa! Hon bad mig komma dit för de hade sparris så jag kunde ge henne.

Så vi åkte dit för att hämta sparris, Sara följde med TACK för det. Alltid skönt att vara flera när man är lite orolig. Jag hade tänkt att besöket skulle bli väldans dyrt eftersom det var jour, men jag hade fel. Fick inte betala en endaste krona utan fick handla ny sparris åt dem om jag ville ge dem något. Gietvis ska jag göra det.
 
Så vid halv tre inatt satt jag och tryckte i Thelma två burkar fyllda med sparris. Som tur var hade jag fått med mig färskfoder så jag kunde doppa sparrisen i det, då blev det en höjdare!
 
Ja ni, ibland alltså. Men vad gör man inte för de små liven. Idag är Thelma lite hängig och har säkert ont i magen. Hon har diarré och att vara ute är inte riktigt lika skoj som det brukar vara.
 
Inget foder på några dagar, utan nu är det ris och vit fisk som gäller, ska även handla lite mat från djursjukhuset.. Lilla snuttan, det är inte lätt att vara en konstant hungrig hund..
 
Nu hoppas vi att allt går vägen och att Thelma snart är frisk och kry igen.
 
 
Här ligger hon under filten och kollar på Cesar, handlade om en hund som skällde mycket. Intressant.


Såhär ser hon ut nu. Snarkar och har sig. Min lilla pluttsnutta, det är så jobbigt när de inte mår bra och inte kan berätta hur de känner. När du blir frisk ska du få mycket korv och BRA hundben!!!
 

Nytt abonnemang

Jag måste snart teckna nytt abonnemang för att mitt går snart ut. Jag har länge stått i valet eller kvalet mellan Telia, telenor och halebop.

Igår gick jag in på The Phone House och pratade med en kille där som ofta brukar hjälpa mig. Han känns ärlig. Vi vägde för och nackdelar och konstaterade tillslut att telenor inte är operatören för mig, tyvärr. De går snabbare för älskling när han surfar men det är för att telenors nät inte är lika belastat här uppe. 
 
Så, då står det nu mellan Telia och halebop, halebop har ett supererbjudande nu faktiskt som heter halebop rubbet. Det är typ det bästa man kan hitta, inte så farligt dyrt heller. Jag måste få ner mina månadskostnader och därför är ett fast pris varje månad det bästa alternativet för mig.
 
Och givetvis mina vänner, när jag tecknar ett nytt abonnemang så uppgraderar jag ju min telefon, från en 4:a till en iPhone 5. Jag längtaaaaar.
 
Men det känns skönt. Lutar åt halebop eftersom jag redan har dem, så let's do this!!
 
 
....När det nu blir.;)

3 dagar

Om tre dagar kommer Tobbe hem.
 
Jag lääääängtar!!! Den här veckan händer det inte så mycket. Idag ska jag vara med några vänner och senare på kvällen är det ett himla liv.
 
I morgon ska jag gå till mina kusiner på dagen och sen på kvällen ska jag träffa Camilla för lite härligt häng.
 
Så ser agendan ut några dagar framöver!:D Och giiivetviiiiis ska jag söka jobb ALLA dagar också. Vill bara få lite besked, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

Look of today

 
Idag har jag på mig en kappa som min farmor haft, mäkta fin
 
Nu ska jag ta med mig hunden ut och söka jobb! Hörs senare!!

PUSS

Sleep tight


Love you

 
Love.

Datorhäng

Sitter i sängen och kikar lite på datorn, har precis kommit hem från en kväll som jag spenderade med Adéle och Amanda. Väldigt mysigt. Amanda har en egen lägenhet nu och den var verkligen hur fin som helst!! Där kommer man trivas.
 
Nu sitter jag här och ska väl snart sova. Saknar Tobbe. Har saknat honom mer än vanligt denna gång, kanske för att jag vant mig att ha honom hemma. Men snart kommer han hem, på freeeedag. Känns väldigt långt tills dess. 
 
Önskar att det fanns något jag kunde göra för honom för att visa hur tacksam jag är som har honom. Hur kär jag fortfarande är i honom, det är verkligen fortfarande den där nykära känslan. Vi har ju bara varit tillsammans i två år så det ska väl kännas så när man hittat någon man vill leva resten av sitt liv med.
 
Du får mig att må bra och jag känner mig så trygg med dig älskling, du är det bästa som finns. Sängen är stor utan dig.
 
Som tur är har jag finaste Thelmis som fyller ut ditt space mer än väl när du är borta.
 
ÅÅÅÅÅHHHH VAD JAG ÄLSKAR DIG TOBBE!!!!! KOM HEEEEEEEM.

Söndag

Hej på er!

Jag vaknade vid nio men har legat kvar i sängen och dragit mig tills nu. Känns sköönt.

Nu ska jag först äta lite frukost och sedan tänkte jag åka upp till spikbodarna för att gå en sväng med Thelma. Hon älskar ju att vara i skogen och det finns så bra spår att gå där.

Nu ska jag göra mig klar! Hörs senare!

Puss❤


Nattsudda

Hej på er!
 
Idag har jag haft det väldigt mysigt. Jag började dagen med att åka upp till stugan en vända för att mysa på lite. Gick upp mot skogen med Thelma för att hon skulle få springa av sig, det är så himla högt gräs där och hon fick en "springattack" "dampanfall", you name it. Kärt ord har många namn.
 
Hur som haver, hon fick ett sådant anfall då hon bara sprang runt och runt och in i höggräset och försvann. Kunde inte sluta tänka på Pumba när han spårar efter lejonet i lejonkungen också sticker bara svansen upp. Pumba.
Thelma är väldigt lik honom när jag tänker efter.
 
På kvällen blev det handling med Sara. Vi handlade middag som vi sedan tillagade hemma hos henne, riktigt gott. Svullade och mådde gott.
 
Kollade lite på tv, pratade om allt möjligt. Men det bästa av allt, jag skrattade så jag grät. Den känslan. Att få skratta tills man gråter, det finns nog ingen känsla som kan slå det. Jag älskar att skratta och älskar det där ruset man får i kroppen när man skrattar så mycket. Har inte blivit så mycket sådana stunder med andra vänner än typ Stina. Hon får mig ju alltid att skratta. I'm your biggest fan.
 
När jag gick hem så tänkte jag gå en lov med Thelma. Hann bara utanför porten så började hon tokskälla och jag blev vansinnig och livrädd. Tänkte att hon skrämt ihjäl någon. Som tur var så var det mina fina grannar Linn & Danne som var ute och rastade Moltas. Känns skönt att man är ungefär likadant i sitt rastande av hund, rutiner, pffft.
 
Vi pratade och det är alltid lika kul att prata med Linn & Danne. Jaaa, det är det. Är besviken på KOOL och de förstår mig så väl och bra. Lyssnar och pratar och förstår. Fast de egentligen står där och tänker "men helvete kvinna SLUTA PRATA så vi får gå in någon gång!!!!!!!" Men de står kvar. Fint folk!! Haha.;)
 
Nej. Jag och Tobbe gillar Linn & Danne. Kan punkta upp lite varför:
 
1. Man kan vara sig själv.
2. De har en stor soffa
3. Väldigt bra tv med surround ljud.
4. Linn bakar ALLTID goda saker som hon bjuder på. Det här borde ju vara punkt ett känner jag nu såhär i efterhand?
5. Thelma får följa med.
 
Känns som att hela den här listan handlade om materiella saker och saker som gynnar oss? Gratis är gott! Nae, Linn och Danne är bra grannar som sätter guldkant på tillvaron!!
 
Det jag skulle skriva var att jag stod och pratade med dem i hundra år och frös och huttra och skratta och grät så nu är jag ju vansinnigt pigg här i sängen min.
 
I morgon är det söndag, sen är det måndag. Snälla, låt mig få jobba nästa vecka. LÅT MIG!!!!!!!!!

Lista om Tobias Köster

I brist på annat, här kommer en lista igen. Men den handlar inte om mig, den handlar om min boooooyfrääänd.
 
För ovanlighetesskull liksom. Sådana här listor tar mig tillbaka till tonåren. Hemskt hörrni, tonåren.. att jag inte kan kategorisera mig som en tonåring längre. Gammal dam..
 
Okej, vad gör vi? DÅ KÖR VI!!
 
Vad heter han: Tobias 

Hur gammal är han:
22 år

Vad kallar du honom: 
Älskling, snutten, bajskorven, bitchen, you name it. Men oftast älskling.

Vad har han för ögonfärg: 
Blåååååa. Och jag har gröna, & jag vill ha brunögda barn.

Hur länge har ni kännt varandra: I lite mer än två år.:)

Hur länge har ni varit tillsammans: I lite mer än två år. För att vara exakt, 2 år, 2 månader och 4 dagar för att vara exakt! Grattis älskling!!

Hur träffades ni: 
Vi träffades på Östersunds flygplats för första gången. Faktiskt ett riktigt fint sätt att träffas.;) Haha, jo, men det var det faktiskt. En av de bästa helgerna i mitt liv. Han kom upp med en barndomskompis till mig som kommer från Öland. Hade ingen aning om vem Tobbe var innan och kunde inte släppa honom efter att de varit upp. & det kan jag fortfarande inte.

Vad gör ni när ni träffas: Allt möjligt!! Vi kan göra allt tillsammans och har väldigt lika intressen. Det är en bra sak i vårt förhållande, det mesta vi gör tillsammans blir roligt. Även om det är en sådan simpel sak som att städa eller tvätta, det blir kul!

Har ni haft sex:  Håll int på mä sånt vi.

Dricker han alkohol: Ja, ibland. Väldigt sällan, och när det händer blir det väldigt för mycket. Haha.

Hur ofta är ni tillsammans? 
Det beror på hur han jobbar, ibland jobbar han borta 2 veckor och är hemma i 1. Ibland jobbar han nära hemma och då brukar han jobba måndag till torsdag och komma hem över helgen för att sedan åka igen på söndagen. Eller så jobbar han hemma och då kommer han hem varje kväll, så det beror lite på.:)

Är han snygg: Världens snyggaste.

Är han en jävel på att kyssas: Han är en jävel på käääärlek, han är en jävel på att kyssa flickan sin.

När ska ni ses nästa gång: 
Fredag nästa vecka. Lääääängtar!

När pratade du med han sist: Idag runt lunch.

Har han ätstörningar: Haha, nej.

Är han tjock: Nix, långt ifrån.

Är han snäll: Världens snällaste.

Vad lyssnar han på för musik: Rock n' Roll från förr & nu och lite dansband. Typ all musik, men mest rooock and roooll.

Vad är han bra på: Han är riktigt bra på allt. Han är bäst!

Vad är han inte bra på: Inte världens bästa på att ta initiativ till att diska...

Vad gillar han för filmer: Alla möjliga, men helst komedier.

Vad tycker han mest om: MIG:D

Vad tycker han bäst om hos dig: Det får han svara på själv, älskling, kommentera!

Brukar han ge dig komplimanger: Varje dag.

Har du gråtit i hans famn: Japp.

Har du vaknat upp med honom bredvid/i hans famn: Varje dag när han är hemma

Charmig, blyg eller otrevlig: Charmig.

Har han träffat dina föräldrar: Ja

Gillar de honom: They love him!

Vad gillar han för mat: Kött och goda såser.

Tar han hand om dig: Ja det är klart att han gör.:)

Pratar ni om allt: Ja.:)

Vet du allt om honom, och han allt om dig:
Jajamen.

Bråkar ni ofta: Nej

Känner du honom väl: Djaaaa!

Tycker du om honom: Nej, jag älskar honom!

Tycker han om dig: Nej, han älskar mig!

Gör du allt för honom: Djaaaaa
 
Kommer ni alltid vara tillsammans: Jag vill och hoppas det.:)

Något du vill tillägga: Du är bäst älskling!! & jag älskar dig mest av aaaaaaallt.

Tjusig tjej

Glömde ju lägga upp en bild på den nya overallen jag köpte till Thelma igår. Det är en väderoverall som kan vara skön att ha på henne ibland, när det regnar eller så. Bra om man ska hem till någon så slipper de få en blöthund i hemmet.
 
Fyndade den för 100 kronor. Återigen, säg hej till fyndarN, mig!!
 

Ny reflexväst till Thelma!

Hej på er!
 
Igår var jag iväg och uträttade lite ärenden, handla lite nya saker till Thelma. Hon går ju alltid lös och är helt svart så det är inte så lätt att se henne. Det brukar se ut såhär:
 
 
Kände att det var dags att investera i en reflexväst som verkligen sitter på plats, ingen med kardborreband för då måste man böja sig ner femtioelva gånger för att spänna fast den. Så går det när man har en hund som älskar att rulla sig.
 
Men nu mina vänner, nu kommer hon synas:
 
 
När vi sedan åkte till min moster för att äta middag så bestämde hon sig att betala för västen. TACK!!!!!!!
 
& vad tycker Thelma om västen då? Jorå.. Hon ser ut som hon gör mest hela tiden.
 

Tandläkaren

Hej på er!
 
Igår var jag hos tandläkaren, jag bytte till en privat och var där för första gången igår. 
 
Kan verkligen rekommendera alla att gå till en privat tandläkare, om man inte är nöjd där man går nu vill säga. Känns mycket mer personligt och jag trivdes så himla bra!

Tråkigt inlägg, men ville bara berätta att det var braa.
 
Puss

Onsdag

Hej på er!
 
Sitter just nu hos mina kusiner. Imorgon ska jag till tandläkaren, tänkte att ni ville veta.;D

Första besöket hos en privat tandläkare, känns spännande.
 
Snart kommer Roffe med kebab till mig & Adam. Mmmh, kebaaaaab.
 
Väntar på mycket nu. Jobb, soffan & pengar. Allt kommer med tiden.
 
Fortsätter vänta.:) 

Denna eviga väntan

Hej på er!
 
Idag är en perfekt dag för att krypa ner i soffan och kolla på Sex and the City. Jag känner hur jag börjar bli förkyld och inte är helt hundra.. Meeen, den tanken ska vi tänka bort och istället ska jag ut och göra det jag är bäst på. Nämligen söka jobb.
 
Nu ska jobben komma. De ska ringas i telefonen och bildas kö för att det är så många som vill få tag i mig. Jag ska vara den mest attraktiva personen som finns ute på arbetsmarknaden och alla kommer vilja ha mig.
 
Typ.. Eller iaf att ett litet jobb ringer och säger att de vill att jag ska jobba. Helst i morgon. Helst idag på eftermiddagen.
 
Jag har ju som jag nämnt lite jobb på gång, men denna eviga väntan kan göra mig tokig. Tills den dagen de ringer, då kommer det vara värt all väntan. Tills dess så får jag gå ut med hunden, städa lägenheten lite till, umgås med vänner som är lika fattiga som jag (tack för det kära ni).
Hälsa på släkten, äta lite mat, äta lite till och äta lite till, för att sedan somna och vakna av att man är hungrig och äter lite till.
 
Känner att det här blogginlägget spårar ur. Nu ska jag iväg och söka jobb!!
 
 
You go girlfriend, I KNOW.

Vissa stunder är menade.

Måste bara dela med mig av det som hände mig alldeles nyss.
 
Fick kylskåpsmagneter igår, fylld med massor av kärleksord. Satte mig bara för en stund sedan för att sätta ihop några fina budskap som jag skulle ha på kylskåpet.
 
Ni som känner mig väl vet att "Du & jag" symboliserar mig och min dubbelkusin Julia. De orden betyder väldigt mycket för mig. Jag började leta efter orden du, o, jag. Det fanns några lösa bokstäver så jag tänkte kolla efter om det fanns bokstäver så jag kunde skriva Julia.
 
Gick igenom dem men såg att det inte fanns något J, så det var liksom kört. Började bläddra igenom orden igen för att se om det fanns något annat ord som jag kunde använda mig av.
 
Första ordet jag blickade ner på, där var det. Namnet. Julia. Gnuggade mig i ögonen, detta kan inte stämma? Är det någon speciell ask där vissa namn ska finnas med?
 
Nej, det fanns inte, ingenstans. Gick igenom asken där orden låg, där fanns det en förteckning. Ord som fanns och vissa ord som man kunde beställa. Det finns inte ett enda namn, förutom Julia. Julia är det enda namnet som finns.
 
Började googla för att se om man kunde beställa dessa med speciella namn- nej. Det kunde man inte. 
 
Fortsatte tänka, tänkte att "Romeo & Julia" kanske skulle finnas med, bland alla dessa kärleksord. Nej. Han finns inte, Romeo finns inte. Det enda namnet som finns i asken är Julia.
 
Släppte allt. Släppte alla försök till att försöka hitta en förklaring. Denna förklaringen är ju så otroligt självklar och så mycket mera än vi någonsin kommer att förstå av denna värld.
 
Det här gjorde min dag. Det gjorde typ mitt liv. Du är med mig vart jag än går.
 
 
När jag nu senare kollar på bilde så ser jag att jag fått med andra ord i bakgrunden utan att veta om det. Ord som "Sakna, ett ensamt r, det bildar ordet "Saknar". Möta, godis, skulle. 
 
Längst upp i vänstra hörnet på bilden finns ett ord där det står "lska" bokstaven framför är ä, älska.
 
Ryser. Du & jag, Julia
 
 

Torsdag

Hej på er!
 
Nu var det ett tag sedan jag skrev något på bloggen, eller ja, det var väl typ en dag sedan.
 
Igår var en otroligt bra dag! Jag fick många bra besked och jag hoppas att min framtid innebär lite mer pengar i plånboken..:D Skriver lite mera när jag vet lite mera..
 
Ska snart upp till djuraffären med min pappa för att handla nytt foder till hunden min. Men först vankas en liten promenad med henne.
 
Allra först ska jag göra mig i ordning, har under förmiddagen städat hela lägenheten så nu luktar det väldans gott här hemma igen. Också är det rent. Men min dammsugare har bestämt sig för att lägga av. Dyyyyyyrt, dyyyyyrt. Behöver ha en bra dammsugare när jag har hund, tycker inte om när det ligger hår på golvet. Det ser så äckligt ut.

Min dammsugare har hängt med mig i flera år, den är kanske inte av den bästa sorten, men den har fungerat.
 
Trots att det ibland luktat mer bränt än rent i lägenheten när vi varit i farten så har den ändå alltid varit mig trogen. Men ja.
 
Det är över nu. R.I.P älskade siemens snabeln.

Tidsfördriv

Hej igen!
 
Jag ska snart göra mig i ordning och gå ut med Thelma, igen. Funderar på att gå till en djuraffär och handla lite smått & gott till henne.
 
Det blir mycket promenderande när man inte har något jobb, både på gott & på ont. Alltid roligt när man har någon att gå med, vilket jag alltid har.
Mindre roligt när min hund hittar en död fågel som hon GÄRNA ville rulla sig på. Tur att hon lyssnar och kan hejda sig själv när hon hör att vi inte tycker likadant... 
 
Men ja, det vore roligt att ha något att göra på dagarna. Få arbetskamrater. Snart mina vänner, snart.
 
 

Tisdag

Hej på er!
 
I skrivande stund håller jag på lära mig teckenspråk. Varför då undrar ni?
 
Jo, jag är ju ledare för ett himla liv och vi ska börja träna in jullåtarna inför vår julkonsert som vi ska ha i November. Några av låtarna ska framföras på teckenspråk och jag måste ju självklart kunna dessa låtar.
 
Jag brukar i vanliga fall vara otroligt lättlärd, snappa upp saker snabbt och lära mig. Men teckenspråk är svårt!! Speciellt när man följer ett videoklipp och ska försöka efterlikna rörelserna. Motoriiik. Haha.
 
Men det ska nog gå bra, har tränat några dagar och det sitter fortfarande inte. Får nöta och nöta och nöta, det är ju ett tag kvar tills November som tur är.:)
 
Den här terminen ska jag inte missa något av Ett himla liv. Förra terminen var det inte riktigt fullt ös från min sida, det berodde ju på flera olika faktorer men mestadels Juliaresan. All planering och allt, och det var det värt.
 
Men nu finns det ingenting som kan stoppa mig!!! Let's do this!

Look of today

Hej på er!

Nu ska jag iväg till Willys och shoppa loss med Camilla! Länge sedan jag såg henne så det ska bli riktigt kul!


Kväll i stugan!

Ikväll ska jag iväg till stugan för lite lek och mys tillsammans med några vänner. Det blir jag, Adéle och några vänner till Julia. Ser verkligen fram emot det!

Gitta har lagat god mat och snart bär det iväg. Lär säkerligen ta lite kort.:)

Ha det bra! Puss & Kram!

Soffan...

Min kära soffa kommer dröja i 4 veckor till. Räknar ner dagarna, det går rätt så segt.. Jag som har sytt kuddar & allt. De blir nog klara ikväll, slänger upp en bild då.:)
 
Snart lilla soffan ska jag äntligen få pryda dig med mina kuddar och min röv. Ska fisa in dig riktigt ordentligt.
 

Före & efter

Inlägget jag gjorde tidigare om ögonbrynen skulle egentligen publicerats vid nio tiden.. Då var jag på wellnesskliniken och färgade mina bryn också fixade hon till formen. Det blev väldans bra och jag fick en chock när jag såg mig i spegeln! Vilken form och vilket lyft för ansiktet! Riktigt nöjd. Bilden är rätt kass, men jag lär väl lägga ut flera bilder på mitt face framöver!;D

 


Lampa

Den här lampan ska stå tänd varje natt. Fick den av min mammas kusin Madeleine och hennes man Helmut. Kommer aldrig kunna tala om hur tacksam jag är.

Finaste lampan jag någonsin kommer att äga.


My everything

Jag har världens vackraste canvastavla på den bästa människan jag vet. Du & jag❤


Färgning av ögonbryn!

Hej på er.

Nu ligger jag på wellnesskliniken och färgar mina ögonbryn. Ska även fixa formen på dem. Det känns riktigt bra faktiskt, har ju som ingen färg på dem i vanliga fall.. Hehe. Pigmentlösa människan Bea.

Slänger upp en före och efter bild sen, här får ni före och under!

 


Tre kuddar klara!

Nu är tre av kuddarna snart klara. Ska bara sy igen öppningen för hand men det får bli senare. Sen väntar tre gråa kuddar. Detta kommer bli så bra!!


Syjunta!

Hej på er!!

Nu ska det bli syjunta hemma hos mig, men jag är heeelt själv... Ska sy mina kuddfodral som vi ska ha på nya soffan. Mysigt värre!!

Uppdaterar senare om hur det går, måste börja nu så jag hinner med någon kudde innan jag ska iväg & skjutsa en vän.

Puss!


Folktandvården

Det här med folktandvården. Jag hade missat min tandläkartid- som jag aldrig ens fått.
 
Hade dessutom fått ett sms utskickat, till ett nummer som jag inte ens använder mig av och som jag aldrig fått skickat till förut? How come?
 
En sur tant svarade i telefonen, hade dessutom frågat min mamma om vad hon tyckte att jag inte dök upp på min tandläkartid? Vad har min mamma med det att göra? Ska hon förklara att hon är djupt besviken och kommer nu inte kunna sova sin skönhetssömn på flera veckor för att hennes dotter missade denna tid. Så skakar hon lite allvarligt på huvudet som hon brukar göra när hon ska prata seriöst med mig..
SKULLE INTE TROOO DET VA MORSAAAN.
 
Som den upprörda konsument jag varit ett flertal gånger denna vecka (dels för att min soffa ska dröja 4 veckor till!!!!!!!!!!!!!!!) fattade jag telefonen.
 
Ringde man upp, otrevligt bemött. Fruktansvärt otrevligt. Är det inte mänskligt att glömma om jag nu skulle ha gjort det? Det hade jag i sådanafall stått för att jag hade gjort, jag glömmer saker ganska lätt, men oftast inte möten eller tandläkaren.
 
Kände mig dumförklarad och tryckt i backen, som om att jag skulle vara dum i huvudet. Kärring, så kände jag. Ne, egentligen kände jag MEN FÖRBAAA...#@!!!!!!????%!##.
Men jag sansade mig.
 
Fick en ny tid men kände att, nej, det är inte rätt. Det är inte bra där. Det är inte det.
 
Så jag ringde och berättade att jag ska börja gå hos en privat tandläkare istället, som man blir bättre bemött av. 
 
Känner spontant en känsla som jag inte kan skriva. Måste föregå med gott exempel.
 
Hon kanske helt enkelt, i sitt servicearbete, hade en dålig dag och lät det gå ut över lilla mig..:D:D:D:D:D 
Jag kan ta det.
 
Hej då Folkis och Heeeejsan privat tandläkarvååård.

Torsdag

Hej på er!
 
Idag har jag varit uppe med tuppen, Tobbe åkte vid sju och jag kunde inte somna om. Men jag lade mig rätt tidigt igår också, skönt att vakna tidigt och ändå vara utvilad.
 
Just nu har jag ingenting att göra så jag ska klä på mig skorna och bege mig ut på en kortare springtur med Thelma. Senare kanske det blir att plocka bär, får se hur det blir med det eftersom det blåser så himla mycket. Det är ju fruktansvärt vad det blåser, blir ju så kallt då också. Inget väder man vill vara ute i.
 
Senare ska in på stan en sväng.
 
Just nu sitter jag och dricker vatten, är beroende av vatten. Men det är kul, det är kul att dricka vatten!
 
Haha, känner inte att jag har något att bjuda på. Ska byta om till träningskläder och så hörs vi efter rundan.:)
 
Puss & kram!
 
Saknar sommaren.. Ändå ser jag liiite fram emot vintern. Lite.

Stan= Städa?

Tog mig aldrig iväg till stan. Kändes för långt att gå när det blåser så, ska ändå ut och gå en sväng senare igen. Så vad ska jag sysselsätta mig själv med nu då? Jo, jag ska för ovanlighetens skull städa!
 
Det är typ det enda jag sysselsätter mig med. Men snart mina vänner, snaaart kanske jag får ett jobb!:D
 
Nae, nu gäller det! Ska städa lägenheten och sedan ska jag tända mina yankee's, så det doftar gott♡

True shit

Fick höra av en vän för en stund sedan att jag var den mest ofalska människa hon kände. Thank you, thank you. Jomen visst.

Haha, närå. Men är det något jag hatar så är det falska människor. Inte fasen skulle jag vara något som jag själv hatar.

Har faktiskt fått höra att jag är falsk några gånger jag också, fast aldrig från personerna i fråga.

Då känner man lite spontant, vem är falsk? Jag vet att jag inte är falsk och har då inte svårt att säga vad jag tycker om folk. Mina vänner vet att jag inte är falsk och det är väl det enda som räknas egentligen.

Och inga av mina vänner är falska heller, världens finaste vänner- det har jag det!

Finaste vännen av dem alla är på en finare plats än på jorden. Du & jag, Julia.

Staua

Ska snart in på stan en sväng. Senare ikväll ska jag sy kuddar, japp det ska jag!
 
Ska slänga upp en bild senare så ni får se.
 
Har ingen inspiration till något idag, Vill bara bränna alla mina pengar på shopping för att pigga upp mig själv, men så andas jag lugnt och förstår att det inte är värt det.
 
Hörs sen peeeeeps.

Min stora förebild i livet.

Måste bara skriva lite kort och enkelt om min stora förebild i livet. En person som aldrig kommer förstå hur fantastiskt och storslagen hon är. En person som alltid har sunda och bra värderingar och alltid ser det bästa hos människor.
 
Och som oavsett vad alltid ser till andra i första hand.
 
Ja, min idol helt enkelt. Som jag också vill bli som när jag blir stor, har en bit kvaaaar.
 
Skulle vilja skriva att hon är stark, men jag tror inte det ordet räcker till. Finns inga ord som räcker till. Egentligen inte till något, känner att jag inte kan uttrycka mig som jag vill för det finns inga ord.
 
En person som jag alltid kommer vända mig till, oavsett om jag skulle bo på andra sidan jordklotet. Min andra mamma.
 
Som jag alltid kan vända mig till och alltid få hjälp av.
 
Kan skriva en novell, en stor fet bok. Men håller mig kortfattad. 
 
Men som sagt. Words can not describe. Så som jag har fått förklarat för mig om gammelmormor Beda, så kommer jag förklara för mina barn om min Gitta.
 
Min alldeles egna moster Gitta.

Vart jag än går

Förstår inte hur jag kunnat leva så länge utan en egen hund. Jag har alltid haft grannar som haft hundar som låtit mig gå ut med deras hundar, så jag har ju alltid haft hundar i mitt liv.

Förra året så tingade vi en valp, en flatcoated retriever valp som skulle vara leveransklar i mars i år. Mitt liv var väldigt upp och ner och jag visste att det var en hund som saknades.
 
Men när jag sedan tog mitt förnuft till fånga så insåg jag att jag inte skulle ha tid för en valp. Jag skulle aldrig kunna vara bunden till hemmet så lång tid. Diskuterade och dividerade med Tobbe och eftersom han är så förstående så sade han bara "vi hittar någon annan. Det är ju bara leta"
 
De där orden, de orden som jag längtat efter under 22 år. Att någon ska säga att du får köpa en hund, det är lugnt. Har det inte varit mamma och pappa som kryssat NEJ på alla mina lappar som jag gav dem där det stod hur bra jag skulle ta hand om hunden, med mera med mera så har det varit en pojkvän som varit allergisk.
 
Vad tänkte jag på? En allergisk pojkvän & jag? Fungerar det? Nej, det gjorde ju som inte det. Men det var nog inte bara för att han var allergisk, haha.
 
Men hur som haver. Jag började leta efter en omplacering, rasen var jag säker på. Jag skulle ha en flat, har sagt det hela mitt liv att det ska vara min första hund.
 
Gick igenom många annonser på blocket (!!!!!!!) och hittade ingen som jag tyckte var fin eller verkade bra. Ingen som var sådär typiskt "min hund" stil. De måste ju se ut på ett visst sätt, jag gillar smala och lite mindre hundar. Snärta- det är nog rätt ord.
 
När jag scrollat längst ner på sidan fanns det en annons, utan bild, inget mycket förklarat, men det som stod räckte.
 
"Flatcoated retriever tik av den mindre sorten. 3,5 år. Inte till familj med småbarn. Maila och berätta om dig själv så hör vi av oss."
 
Annonsen hade kommit ut i september, jag kollade sent i Oktober.. Tänkte direkt "fasen den där finns ju inte längre."
 
Ändå så kände jag en sådan stark känsla inom mig, när man verkligen känner med hjärtat. Skrev ihop ett mail om vilka vi var och vad vi hade att erbjuda. Sedan var det bara att vänta. Var hos min älskade kusin Julia den dagen och vi väntade tillsammans. Hon var lika ivrig som jag, det var ingen annan som visste än jag, Julia och Tobbe.
 
Sedan kom biten- berätta för min storasyster vars lägenhet vi bor i. Jag förfinade det hela lite och ringde henne från Julias toalett. Hon sade bara "ja, det är väl okej."
 
WHAT!? Andaaaas. Hon förstod också att en hund behövdes i mitt liv.
 
Kollade mailen som en besatt efter svar. Kom inga under hela kvällen.
 
Dagen efter vaknade jag runt nio på morgonen, ganska tidigt för att vara jag- DÅ, brukade alltid sova väldigt länge.
 
Kände direkt "herregud tänk om de ringer snart!!" Trodde det var ett önsketänkande, men tio sekunder senare så ringer min mobil med riktnummer från Umeå.
 
Harklar mig så det ska låta som jag varit vaken i hundra år, svarar och visst var det dem!! En jättetrevlig kvinna vid namn Kristina ringde och berättade att hon läst och undrade om jag fortfarande var intresserad.
 
Mitt hjärta slog inte ens så hårt under min uppkörning- det var den mest nervösa dagen i mitt liv so far. Men detta var värre.
 
Hon berättade att hon tyckte det kändes bra med oss, men att det stod en kvinna före i kö på henne. Och att det varit många oseriösa köpare på henne tidigare. Jag var så seriös man kunde vara.
 
Vi lade på och jag berättade för Tobbe, skuttade runt i lägenheten och hoppades verkligen på att den där jävla kärringen som stod före oss inte skulle vilja ha henne eller att hon inte skulle dyka upp.
 
Vid det här tillfället borde jag bett till högre makter (min mormor i himlen) en miljon gånger, kände verkligen att det var hunden.
 
Kvinnan som stod före mig skulle komma och kolla på hunden på kvällen, den dagen var hemsk. Gick så otroligt långsamt. Så kom jag på att jag inte visste vad hunden hette, försökte hitta anledningar för att ringa tillbaka för jag ville höra hur läget låg till, kontrollfreak som man är.
 
Ringde, men det var ingen som svarade. Sedan ringde hon upp, då hade dem varit ute på promenad. Sade att jag bara undrade vad hunden hette. Thelma, Thelma heter hon.
Tackade för mig och lade på. Sedan var jag en besatt igen.
 
Ropade Thelma i lägenheten, även fast hon inte fanns där. Höll på med "kom då Thelma, jaa kooom, duktig tjeeej" Tobbe skrattade ihjäl. Psykflickvän.
 
Dagen gick och jag hörde ingenting. Visste inte alls hur det var.. Fick panik. Hade sms:at med Kristina under dagen, men bara om saker rörande Thelma, försäkring, stamtavla med mera.
 
Dagen efter ringde jag tillbaka, bara föra att kolla läget. Hon berättade att kvinnan inte kommit alls och att hon inte heller hört något från henne- sedan sade hon "Jag har bestämt att hunden är din om du fortfarande vill ha henne, för du är så engagerad och visar verkligen att du är seriös."

BÖRJADE GRÅTA. Är det sant? Är det vi som ska bli Thelmas nya ägare? JA, det är det.
Hon berättade att Thelma inte hade någon stamtavla, att hon trodde att hon hade det men så verkade hon inte ha det. Jag sket i det, ville se henne ändå. Fick en bild som var sådär bra, men man såg ändå formerna på henne. Allt såg perfekt ut.
 
Och så var det. Jag åkte upp tillsammans med min vän Adéle. Vid det här laget visste alla i min släkt att jag skulle skaffa hund.
 
Jag hade sagt ja till en hund som jag aldrig sett, utan stamtavla (är väldigt noga med sådant) och hade ingen aning om hennes temperament.
 
När dörren öppnades och hon låg där i korgen trodde jag inte mina ögon. Min hund, där är hon. EXAKT så som de ska se ut (hade Thelma varit en ful flat hade jag inte köpt henne, hemskt men sant.)
 
Kastade mig över henne och pussade på henne. Kollade på henne och förundrades över hur FIN hon var.
 
Vi stannade länge, pratade om allt mellan himmel och jord och sedan kom ögonblicket då alla papper skulle fyllas i. Den nya ägarens namn skulle fyllas i. Det var jag. Det var mitt namn som skulle stå.
 
Gick igenom alla papper för att se hur allt såg ut. Där låg den, stamtavlan. Den här perfekta hunden hade allt, stamtavlan var dessutom otroligt fin.
 
Vi packade in hennes korg i bilen med alla tillbehör tackade för oss och åkte hem. Dit utan hund, hem med en. Min absolut största dröm gick i uppfyllelse.
 
Såhär i efterhand är jag så otroligt tacksam att mamma & pappa kryssade NEJ på alla mina lappar. Att jag väntade ett tag efter att jag fyllt 18.
 
För en sådan otroligt fin som Thelma är svår att hitta. Det går inte att beskriva hur mycket jag verkligen ÄLSKAR och AVGUDAR den hunden, hon är så himla stor del av mig redan. Har varit med under den svåraste tiden i mitt liv och kommer alltid att vara min nummer 1.
 
Mitt hjärta med svans. Min levande lilla svans. Min wannabe. 
 
När Thelma kom till mig var hon ganska "vek". Inte för att hennes förra familj behandlat henne illa, tycker så otroligt mycket om dem.
 
Men hon var en väldigt vek hund, hade inget självförtroende alls. Meeeen, det tog inte lång tid innan damen fick självförtroende. Sådan matte sådan hund, självförtroende ska man ha bara det inte går till överdrift.
 
Nu sitter jag här, snart ett år senare med världens finaste donna. Min älskade, underbara Thelma. 
 
4 års kalas!

Helt slut efter kalaset.






Bossen



Look of today.

Lovade ju er en bild på vad jag hade på mig idag. Kanske inte är så många av er som bryr er, egentligen.. Haha, men det är ändå kul att lägga upp!:D
 
Har haft en väldigt rolig dag tillsammans med Maria idag. Väldigt kulT. 
 
Nåväl- hade en skön tröja på mig från som jag shoppade när jag och Stina var i Stockholm. Mäkta skön. Den är som en fyrkant med skinnimmitation på armarna. Reaaaally nice. 

Look

Här gjorde jag egentligen fetaste dubbelhaka minen åt er.. Men jag vet inte om ni är mogen att se mig så ännu. Får ta det lite pö om pö, vill ju gärna ha lite bloggish läsare.


Självklart är min hund med på varenda bild. Man kan ju tro att jag ropar på henne innan jag ska fota, så är inte fallet. Thelma är min svans, 24/7. Thelma the living tail Björch


Nu ska jag och Tobiasälsklingpälskling kolla på movie. Blood in blood out. Helt okej, rätt seg. Men snart är den slut. Tror han tjatat i snart ett år om att vi ska se den filmen.


En film ni måste se- HUNGER GAMES!!!! Förutom du Adéle, för du ska se den med mig. Alla vänner som vill se den med mig är välkomna hem till mig. Hör av er. F5, vi kanske kan se den i helgen.:D?
 
Puss

around the mountain

Nu ska jag och min kära hund ut och gå med min vän Maria... Känner mig pepp!!
 


Måste bättra på musklerna lite. TRÄNA, kom igen nurå!!!!


Men någonting säger mig att min kära hund inte är lika pepp...




Tidsoptimist

Jag har precis tagit lite outfit bilder här i lägenheten och tänkte ladda upp dem, dessvärre hinner jag inte det eftersom jag ska träffa Maria inne i stan snart för en fika.
 
Tidsoptimist är nog mitt mellannamn, yepyep.
 
Lovar att slänga upp bilderna senare.:) Det är ju många som är inne och läser min blogg, det känns kul.
 
Hörs sen! 
 
Puss & kram hela dan

Tisdag

Detta hade jag på mig i helgen.. En riktigt fin skjorta som är SÅ himla skön. 
 


Hörs senare!


Love❤

Min pojkvän är fantastisk.


gårdagens middag, tacopaj

Igår gjorde jag och Tobbe tacopaj till middag. Jag gjorde ett eget recept och hällde i lite allt möjligt kändes det som. Det märktes, för så god tacopaj har jag då aldrig ätit! Den blev hur god som helst, riktigt sådär krämig och smakrik, man ska få alltid höfta och göra lite eget.

Här kommer en bildbomb från igår, haha. Sjävscanningen tog jag kort på för att jag & älskling alltid tävlar om vem som gissar rätt, lite vardagsskoj, helt enkelt. Ingen av oss gissade rätt denna gången...


Lite av ingredienserna

Investerade i en salladsmix, som de sålde för fem kronor! Jag har inte vägt den, det är scanningskoden från löken som fastnat på den.


Krämigt innehåll skapas


 
Dinner is served! Tänkte skriva ut receptet, men det får bli en annan gång.:)
 
Puss!
 

Ny vecka

Hej på er!

Äntligen är det en ny vecka, konstigt att man längtar till vardagarna. Tycker ju att man borde njuta av helgen, men inte jag inte. Jag vill ha vardag så jag får höra något om jobb någon gång. Och vår soffa som jag verkligen hoppas ska komma nu till veckan. Helst idag.:)
 
Nu ska jag snart iväg en sväng med min syster. Senare ska jag iväg med en vän och kolla runt lite i stan.
 
Tänkte ta min egna bil nu på morgonen, men så upptäckte jag att nyckeln inte fanns här hemma. Då vet man att den ligger i Tobbes jacka och han är i Nälden och jobbar.. Så kan det gå!
 
Tur att man har andra som har bil.:)
 
Hörs senare under dagen, ha en skön morgon!
 
Snart är det höst ute, på riktigt.

Träning

Har verkligen varit på latsidan den senaste tiden när det kommer till träning. Har bara varit hemma och degat i princip, det ska det bli ändring på!
 
I morgon tänker jag stiga upp i god tid, kanske samtidigt som älskling åker till jobbet, för att gå eller springa runt berget. Eller så gör jag både och.
 
Känner verkligen att jag mår bättre när jag får röra på mig lite. Vill börja gymma också, finns få ställen jag trivs så bra på som på gymmet. Tänkte skriva in mig på GYM24 när de öppnar här på Frösön, så man kan träna när man vill.:)
 
Just i denna stund håller Tobbe på att ordna med en film som vi ska se, det går sådär.. Vår DVD-spelare har lagt av och vi behöver investera i en ny.. Eller se om det är någon släkting som har någon gammal till övers, haha.
 
Hörs senare!
 
Puss

Lite ändringar

Har pillat och ändrat lite till här på bloggen.. Alltid kul att hålla på med designen.:)
 
Ska sanrt iväg med älskling och Thelmis en sväng.. Vi vet inte riktigt vart vi ska eller vad vi ska göra, men känner för att komma ut en sväng. Kanske tar en tur upp till Lillänge och kikar lite.
 
Vi ska ställa ut Thelma i Oktober, ska bli riktigt kul att få ställa henne på en officiell utställning, blir ju som lite verkligare då.. 

En sak som är mindre kul är att jag drog sönder hennes utställningskoppel när vi skulle träna, STABILT! Haha.;) Får investera i ett nytt!
 
Hörs senare!

Avlångt men mysigt

En sak som jag verkligen önskar är att vårt kök hade varit lite större. Det är väldigt avlångt men ganska opraktiskt om man ska laga någon större maträtt. Det blir lätt trångt när man är flera där inne, tur att vi bara är två plus en hund som bor här.:)
 
Men även om det är avlångt så är det ändå väldigt mysigt. Detta var innan jag hann sätta upp de små änglarna och nu finns även fina krukor och så där. Även nya kökshanddukar och annat smått och gott. Får helt enkelt ta en bild och lägga upp någon dag framöver.
 
En sak som jag är glad över är att jag beslutade mig för att måla om möblerna. Gjorde det i vintras och det tog sådan tid! Hittade gamla stolar från vår stuga och de var gröna... Verkligen illgröna! Passade ju mycket bättre i vitt måste jag säga!
 
Där längst in ser ni Thelmas nya matskålar också! De har jag suktat över sedan de kom ut på marknaden, typ. Vet inte hur många gånger jag kollat på dem på djurmagazinet, men avstått från att köpa dem eftersom hon haft två fungerande skålar plus att dessa skålar kostar över 200 kronor styck. Lite saftigt.
 
Men så berättade Bella (min syster) att de råkat förstöra Thelmas vattenskål när de åkte ner till Öland. Hallelujah!! Tänkte jag, äntligen fick jag inhandla nya. Av en ren slump gick jag in på djuraffären i Färjestaden på Öland och upptäckte att de hade dem. Dessutom för halva priset och halva priset på det!! Hur billigt som helst blev det, ibland ska man ha tur!
 

gulligt!

För ungefär en vecka sedan möttes jag av ett paket utanför dörren, jag trodde det var min älskling som varit iväg och handlat blommor åt mig. Tog med min blommorna och gick in till Tobbe och sa att jag tyckte att han var så söt som handlat blommor åt mig.
 
Han såg helt ställd ut. Spelade inte ens med utan sade som det var att han inte gjort det. När jag vände på blommorna stod det "Detta är ni mer än värda, Beatrice och Tobias. Avsändaren var några grannar på Bergsgatan. Funderar fortfarande på vilka det kan vara? Måste ju vara någon som känner både mig och Tobbe, eller iaf vet vem jag är och att min pojkvän heter Tobias...

Hur som haver, otroligt sött och det är fem rosor. Fem rosor som symboliserar oss fem♥
 
En väldigt fin liten bukett och jag blev jätteglad! Den passar så bra i vårt kök, tack så jättemycket du snälla granne som köpte detta till oss.
 



Nytt & fräscht till toaletten

Vi har även fått en ny toamöbel, en väldigt fin sådan. Har fått dille på lyktor också, det är ju så mysigt att tända upp alla ljus och bara sitta och mysa. Det är väl det enda BRA med att vi går mot mörkare tider.
 
 
När jag var i Sunne fyndade jag denna fina tvättmedelshink. Det blev genast mycket roligare att tvätta ska jag tala om.:D Haha!





Detaljer

Dessa inhandlade jag för några dagar sedan i en liten inredningsbutik. Så himla söta små änglar som man kan hänga i gardinerna eller på något annat ställe♥ Jag valde att hänga två i vår gardinkappa i köket och en på handtaget av en kökslucka.


Inhandlade också två av dessa hjärtan som jag har hängt i vardagsrummet. Detaljer som faktiskt fräschar till det hela lite. Som den fyndare jag är så betalade jag det fina priset 50:- för hela köret!!

Hallen, då & nu

Hej på er!

För ungefär en vecka sedan byggde vi ihop vår nya hallmöbel. Vi har inte riktigt prioriterat hemmet förrän nu, kände verkligen att det var dax för ett lyft!
 
Inhandlade lite lyktor och annat smått & gott på Öland, det är de små detaljerna som gör hemmet tycker jag.:) Sedan var några släktingar till mig upp och då fick jag massor med nya saker. Plus att jag fick saker av min moster Gitta. Härliga tider!
 
Då så, hallen före och hallen efter! Vår mysiga  (läs: min systers, men VI bor i den och då blir den vår.;) ) och härliga lägenhet!
 
Före:
 
Skostället är också nyköpt, innan stod alla mina skor på golvet.. Nu har jag ställt in alla som jag använder ibland i en skohylla vi har, och bara de vanligare vardagsskorna står framme.

Dammsugare och hund och maaaassa kartonger och skit i högsta hugg!
 
Efter:
 
Vår fina nya hallbänk och mysiga små lyktor♥




Vitt och fräscht. Det enda som saknas nu är tapetsering.. Vet inte vad de som bodde här innan tänkte med. Oranget i hallen, gult i vardagsrummet, grönt i sovrummet och vitt med liiiite ljuslila i köket.
 
Sovrummet har jag inget emot för det är en lugn och skön färg, väldigt behaglig att ha i ett sovrum. Köket tycker jag också är helt okej.. Men vardagsrummet och hallen, big nono. Men ja, en sak i taget!:)
 

Lista, nostalgitripp!

Hej på er!
 
Back in the days gjorde jag alltid blogglistor, i brist på annat att skriva. Nu gör jag nästan aldrig sådana längre, känner mig för gammal, haha! Men nu känner jag att det är dags, för jag har inte något vettigt att skriva alls idag känns det som.
 
Here we go!
 
BRUKAR DU KOMMA I TID:

Det beror på. Handlar det om jobb- ja, alltid i tid! Handlar det om andra saker så kan jag vara lite dålig på att passa tider.. Det beror som sagt helt på vad det är, men jag har blivit bättre!!! Lite iaf..

 

HAR DU BRA KONDITION:

Det är sådana här gånger man vill sträcka på sig lite extra och säga, "ja jag cyklade ju från Östersund till Öland...." Haha, men sedan känner jag mig så kaxig och hemsk så jag skriver istället- hyfsat bra kondis. Men den ska bli bättre!

 

NÄR BLEV DU FOTAD SENAST:

Igår av min älskling, han fotade bilder till bloggen!:)

 

HUR KÄNNER DU DIG NU:

Känner mg lite trött, har stått upp nästan hela dagen. 

 

VANLIGASTE FÄRG PÅ DINA KLÄDER:

Det vanligaste är väl typ svart, tråkigt men sant. Men jag har börjat använda så mycket färgglada kläder, synd bara att de kläderna är sommarkläder...

 

BLIR DU BRA PÅ KORT:

Ibland.

 

NÄR OCH VARFÖR GRÄT DU SENAST:

Någon dag sedan, för att jag saknade Julia.

 

VAR DET PINSAMT ATT SVARA PÅ DET:

Så pinsamt så jag höll på kissa på mig.

 

HADE DU EN BRA KVÄLL IGÅR:

Japp, spenderade kvällen hos min andra familj Björch och hade det lika roligt som vanligt.

 

DIN FAVORITDRYCK PÅ MORGONEN:

Tycker varken om att äta eller dricka så mycket på morgonen.. Men typ, juice eller vatten eller oboy!

 

KAN DU LAGA MAT:

Ohja, jag har börjat tycka att det är roligt också!

 

ÄR DU NYTTIG:

Fett, socker och andra onyttigheter byggde denna kropp, så enkelt var det med det. Nej, men jag äter väl rätt nyttigt, men är inte en sådan som inte tillåter mig själv att äta sötsaker med mera. Livets goda! Ska börja frossa lite mera nu så jag går upp lite i vikt.:)

 

ÄR DU BLYG:

Nej, inte ett dugg!

 

VILKEN TID GICK DU UPP IDAG:

09.30 tror jag att jag klev upp ur sängen.

 

VILKET TV-SPEL SPELADE DU SENAST?

Mario Kart, tillsammans med lilla Hampus och Johanna.

 

VILKET TV-SPEL ÄR DITT FAVORITSPEL?

Mario Kart på Nintendo 64, eller typ alla spel på 8:a bitars!

 

JAG SOVER:

Stenhårt, vaknar nästan inte av något.

 

VAD SA DU SENAST?

"Lilla korven!" till Thelma, vår hund.

 

VEM RINGER DU NÄR DU ÄR ARG/LEDSEN?:

Beror väl på vad det handlar om. Men Tobbe eller Gitta eller Mamma eller Bella. Eller någon nära vän.

 

VAD SKULLE DU BEHÖVA NU:

Ett jooobb

 

VAD VAR DET FÖRSTA DU SA I MORSE:

"Ny dag, nya möjligheter." HAHA, nääärrrååå.. Typ "älskling, jag kliver upp nu."

 

HAR DU KÖRKORT:

Jajamen, det bästa jag har rent materiellt.

 

ÄR DU ENSAM NU:

Nej, jag sitter bredvid min älskling och Thelma Pelma.

 

VAD SER DU FRAM EMOT MEST DENNA VECKA?

Att vår soffa ska komma, förhoppningsvis. Och att jag förhoppningsvis får höra något om jobb!:)

min absolut sötaste vän.

 


RSS 2.0