You and I.Tänk vad mycket vi kommer att uppleva tillsammans. Det är en känsla som gör mig lycklig. Lycklig av att veta att du kommer finnas vid min sida under en sådan lång tid. Tänk vad mycket vi ska hinna se och uppleva, förverkliga varandras drömmar tillsammans.

Tänk att just jag fick äran att träffa dig och dela mitt liv med. Vackra, underbara varelse.


 
 
 
 
 

Just nu

Är jag & älskling ute och tränar personsök med Thelma!:) jag har gömt mig låååångt inne i skogen!:)

Håller på fixa en annan sida, tids nog mina vänner. Ska snart publicera den så får ni se!

Hörs när vi hörs! Kram


My sunshine

 
Snusan❤

With you

 
 
Tänk att en människa kan få en att må så bra? 
Tänk att jag sedan barnsben sagt att jag ska bli tillsammans med en Ölandsbo. Hade ju en person som jag blev tillsammans med varje år vi åkte ner till Öland tills jag var sju år typ. Jag sade att jag skulle hitta någon från Öland och flytta ner.
 
Och här är du, din föredetta nollåtta som blev en Ölandsbo för att sedan hitta hem till Östersund.
 
Jag älskar dig mer än du någonsin kommer att förstå och du betyder så otroligt mycket för mig. Fina, underbara du som gör allt för att jag ska må bra.
 
Tänk att just du blev min. Du som behandlar mig precis sådär som jag önskat att någon ska behandla mig. 
 
Du min fina som alltid överöser mig med komplimanger och som ser fram emot en framtid med mig. Du som berättar om dina drömmar som du vill uppleva tillsammans med mig. 
 
Du är den finaste jag vet och jag vill alltid vara vid din sida♥
 
Du och jag, det är vi.

Lördag

Hej på er!
 
Idag är det lördag och inte vilken lördag som helst, det är alla helgons dag. Känns lite jobbigt, det är en dag då man tänker på alla man förlorat lite extra. Jag har ingen mor eller farförälder kvar i livet och det känns tråkigt.
 
Samtidigt är jag ändå glad att de fanns med mig hyfsat länge. Det är ju för kort egentligen, men ser jag till många av mina vänner så förlorade de sina anhöriga ännu tidigare. Man vet ju aldrig vad som händer en i livet.
 
Sitter i valet eller kvalet om jag ska gå på en Gudstjänst, det är en minnesgudstjänst och det är fint att gå på sådant kan jag tycka. Även om jag inte är kristen så kan det ändå vara skönt att dela en sådan stund tillsammans med andra.
 
På ett sätt så vill jag inte gå för att jag inte orkar. För att det är nog jobbigt att sitta här hemma och tänka på henne. Men ibland måste man göra saker även fast man inte orkar.
 
Tror det kan vara bra psykiskt också.
 
Ha det gott, puss.

Morgonpromenad

Hej på er!
 
I morse vaknade jag hur tidigt som helst, samma tid som älsklingsTobbe åkte till jobbet.. Halv sju! Kunde inte somna om och var väldigt trött och hängig, precis som jag varit alla andra morgnar senaste tiden.. Seeeegt.
 
Men jag trotsade mitt kännande och tog med Thelma ut på en långtur. Vi var ute i ungefär två timmar och hon har legat på sitt hörn i soffan och snarkat sedan vi kom in. Känns skönt att hon är slut för då kan man sitta framför burken med gott samvete.
 
Snart ska jag pallra mig in till stan tillsammans med min syster för att umgås med henne. Senare ska jag upp till tasseborg och leta efter skor till min kära hund. Hon klarar inte av att vara ute i snön länge alls förrän hon börjar lyfta på tassarna och förra vintern lade hon sig ner för att hon hade så mycket problem med att gå. Misstänker föfrusna tassar.
 
Började att leta efter dojjor åt henne förra vintern, men jag hittade inga som jag tyckte var bra. Ingen av djuraffärerna här i stan hade några heller. På internet kan jag ju säga att 99% av alla skor är för små hundar, typ små converse och annat töntigt som folk väljer att klä sina hundar i.
 
Thelma ska ha funktionsskor som hon kan jobba i. Gå i djupsnö och springa runt som hon alltid gör annars. Stumpan!
 
Ska även leta efter ett täcke åt henne. Får väl se vad jag finner!
 
 
Sådana här dojjor har jag hittat på nätet så nu återstår det att se om det finns liknande på någon av våra djuraffärer..

RSS 2.0