Nattfotografering

Hej!
 
För några dagar sedan var jag & älskling ute och fotade nattbilder tillsammans med Linn & Danne. Eller det var väl jag och Linn som stod för fotograferandet och killarna var med som sällskap åt varandra.:D Haha, närå riktigt så var det inte, vi åkte ut och hade det väldigt mysigt!
 
På dagen hade vi åkt ut och skulle hitta ett ställe att fota på. Vi valde Rödön efter mycket letande och det var första gången vi skulle fota star trails som det så fint heter. Stjärnspår heter det på svenska och det var så himla otroligt!! Man förstår inte hur mycket himlen hinner flytta på sig på bara några sekunder, det var så otroligt att se! Vi trodde ju att alla stjärnor var kvar på exakt samma ställe, men när man började bläddra igenom bilderna så såg man hur mycket de faktiskt flyttat sig.
 
Det var riktigt kul att fota och jag ser verkligen fram emot att göra det igen! Bara det kan bli stjärnklart någon kväll. Skönt att det går mot kallare tider för då är det ofta stjärnklart.:) 
 
Här är resultatet efter kvällen, Linn har också lagt upp bilder på hennes blogg så in och kika där också om ni vill se mera!:)
 
 
 






 
På bilden ovanför stod Linn stilla huuur länge som helst! CRED till dig Linn!:D
 
Älskar att fota nattbilder och leka med ljus och allt möjligt. Definitivt något som jag tänker göra mycket i vinter!

Puss
 

Kommentarer
Postat av: linn

Måste göras om!
Måste göras om!
Måste göras om!
Tänk vad duktiga vi kan bli, med tanke på att det här var FÖRSTA försöket nånsin!

2012-10-31 @ 23:37:25
URL: http://goblinn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0