Måndag

Hej på er!
 
Den här dagen har gått i trötthetens tecken. Har varit trött precis hela dagen och jag vet att det är för att jag har en förkylning i kroppen som aaaaaldrig tycks vilja bryta ut. Kanske för att jag inte tar det lugnt, men det har jag gjort idag.
 
Varit inne större delen av dagen och tänkt att jag ska göra saker framför datorn, men jag har inte orkat. Orken finns verkligen inte.
 
Har förlagt min telefon i lägeheten så Tobbe springer runt och letar efter den. Den lever det VET jag för den var nästan fulladdad förut idag, men jag hör den ingenstans.
Hade jag varit i mitt sinnesfullabruk, dvs att jag inte varit hur trött som helst, så hade jag börjat panikat runt och trott att jag tappat den ute och sett in i framtiden om hur hemskt det hade varit.
 
Men nej, jag orkar inte göra det nu. Istället ligger jag här i soffan och skriver på bloggen. Nu frågar älskling om han ska bära mig in till sängen, kanske ska ta chansen medans den finns!
 
Kanske hörs direkt från sängen folk. Också avslutar vi inlägget med något som jag verkligen AVSKYR. P flirt och O gubbar.
 
;), varför hatar jag dem? Jo för att de oftast används i sammanhang när man vill visa sig bättre/kaxigare än någon annan och också för att pika någon. Varför vill man göra så? Okej, det finns undantag men oftast när någon skriver en ";)" gubbe åt mig så vill jag bara göra en miljon åt dem och skriva att de ska ta sig i röven.
Sedan har jag vänner som jag vet gör det här utan att kanske tänka så. Men jag tror många tänker som mig när någon använder sig av en sådan gubbe, även om det är en sådan liten grej så är det någonting som jag kan störa sönder mig på. Men de finns bra sammanhang att använda dem i också, Tobbe tillexemple använder dessa gubbar flitigt, det är okej.
 
:P- Ser jag som "är du helt dum i huvudet eller?" typ att man inte hänger med.. "När går bussen?" "Haha, den går ju tio i det sade jag ju till dig igår..:P"
Dumförklaring. Gillar inte P-gubbarna. 
 
:O- Låt mig ge ett exempel. Jag har skrivit en status på facebook, kanske "Jag har läst en bok" också kommenterar någon "VA :O?". Då kan jag känna, men herreminjeeee du behöver väl inte bli så chockad över att jag läst en bok!!
 
Men samtidigt så är det bara smileys och som sagt så är det många som använder dem i ett rätt sammanhang, typ P gubbarna och dumförklarar sig själv istället för någon annan. Så ta det lugnt folk, jag kommer inte mordhota er om ni skulle råka göra någon av dessa smielys när vi cHaTtAr på facebooken!
 
Ville bara dela med mig. Sharing is caring.
 
Alternativa gubbar att använda:

:D, :) :') :( :'( xD :) :))))
 
Kom ihåg första gången jag fick en smiley på Zonline, tog så otrooooligt lång tid innan jag förstod vad det var för någonting. Kommer ihåg att jag undrade varför man använde de tecknena. Sen såg jag den, den lilla smileysen som var vänd på sned. Gulligt!
 
AAAEE om man skulle se om den här bärningen till sängen fortfarande är aktuell.
 
Hörs! Puss
 
 
 

Kommentarer
Postat av: linn

Blev du så trött efter helgen ? :O :o :-Oo
Då var det inte meningen att vi skulle stå ute å frysa in på småtimmarna... men vem vet, nu kanske skiten bryter ut? ;P ;-p
Kunde inte låta bli :P

Svar: Ja mitt lilla munsår behagade sig ju att titta fram efter det. Skyller på Tobbe!!!
Beatrice Björch

2012-10-30 @ 00:50:48
URL: http://goblinn.blogg.se/
Postat av: Stina

Haha, själv hatar jag :)))) eller <333. Jag tycker hellre att man skriver :):):) och <3<3<3, ser bättre ut då, annars är smileyn bara en glad smiley med dubbelhakor!!! Annars gillar jag alla smiliesar ;);););)

Svar: Jag hatar också <33333, det är ju bara sånt man skriver när man inte orkar skriva <3 flera gånger på raken. Har lite svårt för <3 också så jag är tacksam att facebook gjort ett litet hjärta som symbol när man gör dem. Så man kan kopiera å använda dem på bloggen!:D:)))))) gör jag när jag är ironisk eller när något gått åt helvete för mig.:D
Beatrice Björch

2012-10-30 @ 14:20:38
URL: http://finalist.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0