Nu kör vi!!

Hej på er!

 

Jag har sådant sug på allt i livet nu. Jag vill först och främst ha ett jobb!! Har sökt några nu på morgonen och även de andra dagarna i veckan.

 

Nu känner jag verkligen att jag öppnat dörrar för mig själv. Juliaresan är stort och jag är projektledare. Jag är projektledare för Juliaresan, förstår det inte ens själv.

 

Som jag slitit för det projektet. Jag har verkligen fått se sidor av mig själv som jag inte ens visste att jag hade. Det är inte förrän man är i jobbet som man inser hur mycket det är som ska göras. Från noll till hundra, utan att glömma något.

 

Jag kan verkligen det där med planering och att ha många bollar i luften, otroligt många bollar i luften. Ibland måste man få ge sig själv lite cred och känna att man är nöjd med det man åstadkommit.

 

Och det är jag. Allt för Julia. Jag har slitit som en häst, levt på knäckebröd och vatten vissa månader känns det som. Men jag har sagt det förr och jag säger det igen, pengar är det minsta som betyder något.

 

Jag lever hellre fattig och har underbara människor runtomkring mig än att vara rik och ensamen. Eller rik och bara ha falska människor runtomkring sig.

 

Självklart ska jag sträva efter att få allt, rik, underbara vänner och kanske några falska vänner. Det är ju alltid bra att ha människor som snackar lite strunt om en också..;)

 

Jag ska börja träna, hitta mig ett fint jobb och spara ihop pengar så jag kan resa, sedan ska jag börja plugga och jobba på sidan om och sedan ska jag bosätta mig på något vacker ställe och skaffa barn med min älskling.

 

Det krävs så lite för att göra en människa lycklig. Jag är lycklig och jag kan nå dit jag vill nå. Jag kan få det jag vill få, allt materiellt och andra saker löser sig alltid för alla.

 

Men det finns en sak som jag kommer önska mig tills den dagen vi möts igen. Och det är dig. Jag vill ha tillbaka dig hos mig, jag vill att någon ska lyssna och störa sig lika mycket som mig på saker som vi alltid störde oss på.

Det vet jag att du gör. Men jag önskar att du gjorde det här hos mig.

 

Allt jag gör ska jag göra för dig. Då lägger jag ner hela mitt hjärta och själ i arbetena. Med dig och för dig ska jag lyckas med det jag vill bli.

 

Fotografering står högt på min "älska att göra". Faktiskt högst upp i mina intressen. Finns ingenting som jag slappnar av så mycket av som att fotografera. Vill börja jobba som fotograf och sedan starta eget. Har så mycket idéer!!

 

Det här inlägget följer då ingen röd tråd, men det gör ingenting. Så taggad som jag är nu var det länge sedan jag var, den känslan har varit borta. Nu är den tillbaka och då kör vi!!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0